Коя е Кели Пикет – жената до Макс Верстапен

Утре, 7 април, ще се проведе същинското състезание от F1 на пистата в Япония, като, разбира се, Макс Верстапен е големият фаворит за спечелването му.
И понеже изглежда така, че и този сезон нидерландецът ще бъде спрян трудно от когото и да било, решихме да хвърлим един поглед над личния му живот. Така разбираме, че Верстапен има спътник в живота в лицето на Кели Пикет.
Тя е напълно наясно със света на F1 по две причини. Едната е, че баща ѝ Нелсън Пикет и брат ѝ Нелсън Пикет Джуниър също са били пилоти във F1.
Освен това, тя излизаше с друг бивш пилот от F1 – Даниил Квят, от когото има дъщеря, която се роди през 2019 г., пише People. Като цяло Кели Пикет е много интересна личност, защото е родена в Германия, но има нидерландски и бразилски корени.
Голяма част от детството си тя прекарва с майка си – моделът Силвия Тамсма, във Франция, но когато е на 12 години се местят в родната на баща ѝ Бразилия. Тя учи в Лондон и Ню Йорк, като също като майка си е модел.
Изглежда, че тя няма никакъв проблем с професията на Макс Верстапен и дори не държи да е на всяко състезание с него. Миналата година пред Vogue Нидерландия Кели казва, че това е работата на Верстапен и колко хора биха взели приятелките си в офиса, докато са на работа.
Кели Пикет се разделя с Квят през 2019 г., а официално знаем, че са заедно с Макс Верстапен от 2021 г., когато публикуваха и първата си обща снимка в Instagram. Двамата може все още да нямат деца заедно, но пък за сметка на това се грижат за две бенгалски котки.
Пикет може и да пътува много по света, но домът ѝ е в Монако, където живее с дъщеря си Пенелопе и Верстапен, когато пилотът не е зает със състезания. И поне към момента не изглежда, че осемте години разлика във възрастта дават отражение върху връзката им.
Към момента двамата не бързат да се женят, като през миналата година Макс Верстапен заяви, че това ще се случи, когато правилният момент дойде.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кои са най-великите песни на всички времена

Кои са най-великите и паметни песни, създавани някога? Отговор на този въпрос дават различни престижни музикални издания през годините, но да видим какво мисли по въпроса и ChatGPT – чатботът с изкуствен интелект, разработен от OpenAI и стартиран през ноември 2022 г., на когото все повече хора се доверяват. Ето как ChatGPT класира […]

Subscribe US Now