Как прекара рождения си ден Тейлър Суифт

Последната гордост на Тейлър Суифт е преиздаденият ѝ албум Red (Taylor’s Version). За режисьорската ѝ работа върху собствените ѝ музикални видеоклипове, както и за All Too Well: The Short Film, който е 13-минутен късометражен филм, създаден и вдъхновен от 10-минутната версия на любимата ѝ песен “All Too Well”, тя си заслужи полученото от критиците признание.
В серия от видеоинтервютата на Variety Directors on Directors певицата наскоро сподели пред режисьора Мартин Макдона малко повече за творческия процес зад проекта си, пише People. Тя разкри, че късометражният ѝ филм по “All Too Well” е отражение на разбитото ѝ сърце от 20-те ѝ години. Върху този период от живота си обаче е имала шанс да поразсъждава и преодолее.
“Емоционално преминавах през точно това, което изобразява късометражният филм”, разказва Тейлър Суифт. Тя споделя още, че някои истории са трудни за разказване на момента и ако една такава се окаже наистина трудна, то това означава, че е много емоционално силна.
И така, минавайки през любовни терзания и стигайки до нови върхове в музикалната си кариера, Тейлър Суифт навърши 33 години. На 13 декември тя отпразнува рождения се ден. Не обаче по начина, по който сме очаквали. Е, предполагаме все пак, че за да стане човек един от най-известните изпълнители в света, работата рядко му оставя време за почивка и партита.
Доказва го именно Тейлър Суифт, която продължава да се занимава с музиката си дори и на рождения си ден. Самата тя сподели снимка в Instagram профила си, на която я виждаме заедно с продуцента Джак Антоноф, с когото са заедно в музикално студио.
“Благодаря за всички красиви пожелания днес!! Прекарах 33-ия си рожден ден в студиото, разбира се. Нямаше как по друг начин. Обичам ви!”, пише Тейлър към кадъра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип Буков разкри пред БЛИЦ кое е гаджето му и хвърли всички в шок

Актьорът Филип Буков е един от най-желаните ергени у нас, а напоследък му приписват доста любовни авантюри. Първо му приписаха секс афера с колежката му Диляна Попова, след това с певицата Виктория Георгиева, а на последното светско събитие бе забелязан в компанията на гримьорка.  Коя от тях е гаджето на […]