Бивша съпруга в нужда се познава – Сара Фъргюсън ще издържа принц Андрю

Принц Андрю и Сара Фъргюсън определено са една доста нестандартна двойка. Въпреки че са разведени повече от 16 години, двамата продължават да живеят заедно в кралското имение Royal Lodge и изглежда са щастливи от този факт и не смятат да го променят.
След скандала с обвиненията в сексуално посегателство срещу принц Андрю и качването на престола на крал Чарлз, той бе помолен да напусне дома си и да се премести в бившата къща на принц Хари и Меган Маркъл Frogmore Cottage, за да спести един разход на британските данъкоплатци.
Третото дете на кралица Елизабет Втора обаче не се съобрази с волята на по-големия си брат и все още обитава дома си, който е част от кралските имоти в Уиндзор. А сега, когато вече не е пълноправен член на кралското семейство и не може да разчита на тяхната подкрепа, има нужда и от финансова помощ, за да може да поддържа Royal Lodge и да извърши наложителен ремонт, който няма да бъде покрит с кралски пари.
И тук отново насреща е Сара Фъргюсън. От няколко месеца тя води свой подкаст Tea Talks with the Duchess and Sarah. А сега има и нови професионални планове, които вероятно няма да се харесат на кралските й роднини. 
Преди 20 години херцогинята на Йорк снима тв проект на токшоу с продуцента Ейми Розенбаум. Впоследствие водещ на предаването става Елън Дедженеръс. А днес Фъргюсън отново обмисля да се появи на малкия екран и да създаде подобие на своя подкаст, за да спечели по-високи доходи, с които да подпомогне семейния бюджет.
“Сара знае много добре, че тя можеше да бъде следващата Елън”, разкри източник пред The National Enquirer. Тя също така е наясно със заплащането в тази сфера и добре знае, че при успех на проекта си може да си докарва до 50 милиона долара годишно. Особено сега, когато Дедженеръс слезе от екрана, Фъргюсън може повече от добре да запълни нейната липса.
Междувременно херцогинята на Йорк се бори с тежката диагноза рак на гърдата, а освен това влиза в ролята на защитник на принц Андрю, чиято репутация пострада не по-малко от финансовото му състояние. Със сигурност и на нея не й е лесно, но досега винаги е показвала, че успява да се справи с всичко.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Георги Рачев навръх РД: Искам да отида за малко до Северна Корея, но с придружител!

Работя навръх рождения си ден. Няма как, плащаме данъци, трябва да се работи. Това каза пред bTV проф. Георги Рачев в деня, в който със сигурност получава най-много поздравления и телефонни обаждания. “Аз празнувам още от сутринта, и на обед, вечерта вече в по-семеен кръг. Имам да почерпя в два […]

Subscribe US Now