Постоянните страхове, с които живее дъщерята на Ким Бейсингър

След като разбрахме за заболяванията на Ким Бейсингър, които за дълги години я извадиха от редиците на успешните холивудски звезди, сега е ред да научим и за най-големите страхове на дъщеря ѝ – Айрленд Болдуин.
Само преди два дни, майка и дъщеря се появиха заедно в онлайн токшоуто Red Table Talk.
И както се оказва, 26-годишният модел не бе там просто за да подкрепи своята известна майка – в разказите ѝ за тежкото психическо състояние агорафобия, с което се е борила години наред – но и за да разкрие своите собствени проблеми.
Айрленд сподели за състоянието си, известно с медицинския термин кардиофобия, което се проявява като силен и постоянен страх от сърдечен удар. Младото момиче говори открито пред водещата на токшоуто Джейда Пинкет Смит за последиците от това състояние – постоянната тревожност, граничеща със страх, дори фобия.
“Когато бях дете, видях човек, който получи сърдечен удар. Това се случи буквално пред очите ми. Беше непознат, но това много ме обърка. И този образ така и никога не излезе от главата ми”, сподели Айрленд.
Всъщност, не за първи моделът път споменава за своята кардиофобия. В публикация в Instagram от януари 2022 г. Айрленд сподели своя снимка с апарат за кръвно налягане. И към нея написа: “Публикувам това за всеки, който страда от тревожни разстройства като мен. Поръчах апарат за кръвно налягане, за да отчита точно сърдечния ми ритъм и кръвно налягане, защото живея в постоянен страх, че умирам от сърдечен удар…”
А освен апарата за кръвно налягане, това, което също ѝ помага, са близките хора в живота ѝ. Като гаджето ѝ, с което живее, и майка й Ким Бейсинджър, пише Yahoo Life.
Уви, за баща ѝ Алек Болдуин, с когото са имали доста сложни отношения през годините, Айрленд не може да каже същото. И не само защото по време на тежкия развод с Ким актьорът нарича дъщеря си “безсмислено малко прасенце”.
Нещо, което никоя дъщеря не би могла да “преглътне” с лекота. И, може би, и в тези семейни отношения се крият част от причините за психологическите проблеми на Айрленд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хейли Бийбър разказа цялата история

Неотдавна Хейли Бийбър претърпя неприятен здравословен инцидент. Той се случи в началото на март, но малко след това моделът сподели в социалните мрежи, че се възстановява бързо. А ето че сега вече се чувства готова да разкаже и цялата история около преживяваното. Във видео в YouTube Хейли го определя за “най-страшния […]