Орхан Мурад се отрече не само от Сузанита, не иска да познава и внука си

Макар да е вече майка, отношението на Сузанита към баща й Орхан Мурад не се е променило. Оказва се, че и той не желае да има нищо общо нито с нея, нито с внучето си.

Провокативната певица, която роди на живо в социалните мрежи на 15 ноември, не получи дори поздрав от татко си, който преди това се отрече от нея и бебето. 
Орхан Мурад не е на себе си, бившата му се показа с новия си любовник СНИМКИ

Орхан Мурад не се чувства като дядо и не иска и да чуе за внучето си Матиас. Бащата на Сузанита не е виждал 8-месечното бебе и няма желание да се запознае с него, а войната между двамата не е отсега. Всъщност той е във война не само с щерка си, но и с бившата си жена Шенай, която също не желае да чува.
Изпълнителят на “Хиляди слънца” дори изтри публикациите, които му честитиха, че е станал дядо. Блокира и всеки, дръзнал да пита или пише за малкия Матиас.
Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! Да замълчи, за да не стигаме до съд
“Никого не съм гонил от дома ни, напротив – те ме изгониха от вкъщи с поведението си и затова излязох на квартира. Оставих Шенай и Сузанита с нейния приятел да живеят на лукс, но да си плащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и след като са го спрели, са избягали. А аз въобще нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ЕВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лв. ми излезе номерът им. Въпреки че двамата с Шенай сме собственици, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да й заведа дело и да си търся парите от нея. Все още не съм завел такова. Но искам да ги призова да млъкнат и да спрат да се занимават с мен”, заявява Орхан Мурад в скорошно интервю. И добавя: 
“От 2021 г. сме разведени, имам си нова жена, която е прекрасна, но те и нея оплюха, без да са я виждали”.

Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха, след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече 2 години.
“Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински 8 март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя. Той направи много грешки. Когато Сузи беше на 3 годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още доста. Прощавала съм в името на семейството”, заяви пък преди време Шенай.
Бившата на Орхан Мурад с нов мъж, призна, че е… СНИМКА
“Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адски болка в леглото, у нас отново идваха жени”, разкри шокиращо и доведената дъщеря на изпълнителя. Ветеранът на фолка на няколко пъти се ожали, че семейството му е гледало на него като на банкомат и е “плащал само зависимостите им”.
“Мога толкова много неща да разказвам за тях, че свят ще ви се завие, но изобщо не искам да се занимавам. Знаех си, че така ще стане с това семейство, но добронамерено чаках Сузанита да навърши пълнолетие, за да може сама да се оправя в живота. Разведох се заради тежките зависимости на Шенай, тъй като не бях удовлетворен като мъж, като съпруг и като баща. В подробности, естествено, няма да влизам, отново твърдейки, че това са много лични неща и не би трябвало да интересуват хората”, не спести Орхан Мурад. И не спира дотук:
“Макар че Шенай и Сузи много се престараха с детайлите, търсейки известност. Все пак и моите години си вървят и имах нужда да се спася. Въобще не коментирам моралния удар, който ми нанесе дъщеря ми – вместо да завърши училище и да бъде абитуриентка, ще ражда дете на 19 г. Тя днес е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи хонорари от моите, но всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна дори дотам да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкова – да млъкват, че да не стигаме до съд”, разкрива още гневният фолкпевец.

Сузанита пък, към днешна дата все още няма диплома за завършено образование, но пък има куп татуировки, 750 кубика силикон в бюста, огромни изкуствени джуки и какво ли още не. С бащата на детето си – Марк Славов, се разделиха само няколко месеца след раждането на сина си. Двамата се разделяха няколко пъти и докато блондинката беше бременна, но след това винаги се събираха./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Женският футбол остава без една от големите си звезди

Всеки спортист знае, че колкото и успешна да е кариерата му, колкото и усилия да полага, за да е в най-добрата си физическа форма – в даден момент трябва да се оттегли от активния спорт. Такъв е редът на нещата и за жалост женският футбол ще загуби една от най-ярките […]

Subscribe US Now