Когато се разголиш в Twitch, но твърдиш, че си облечен

Социалните мрежи може и да задават различни тенденции сред повечето хора, но при геймърите Twitch е мястото, на което се случва всичко яко.
Стриймовете там са хиляди и лесно човек може да избере към кой да се присъедини. А понякога дори има неочаквана изненада. 
Тези дни стриймърка в Twitch – Morgpie, която има профил и в OnlyFans, се превърна в най-обсъжданата тема, защото се появи по време на свои стрийм без горнище. Е, поне с такова впечатление са останали повечето хора (видео тук).
По принцип подобно разголване е против правилата на платформата и не е нещо, което се вижда всеки ден. Е, не че няма някои изключения като StrawberryTabby и AsianBunnyx, които също не се държат много прилично. Ето защо след доста оплаквания Twitch блокира профила на Morgpie.
Според Metro.co.uk стриймърката е използвала профила си в X (стария Twitter), за да се оправдае. Тя твърди, че във въпросния стрийм е успяла да събере много пари, предназначени за благотворителност. Също така тя не е съгласна с наказанието, защото не е показала зърната си, което би било в разрез с правилата.
Освен това, Morgpie твърди, че всичко това е било измама и тя всъщност не е била гола, а просто така е изглеждало. Всичко това доведе не само до много критики във всички посоки, но и до факта, че Twitch обнови правилата си относно голотата по време на стриймове. Като вече такава ще бъде толерирана, но а ако бъде артистично пресъздадена и части като гърди и дупе бъдат по-скоро умишлено подчертани, а не просто показани. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Решението на Чарлз, което предизвика възмущение

Чарлз Трети е на британския престол вече малко повече от година, след като Елизабет Втора почина през септември 2022 г. Никой не очаква от него плътно да спазва всички традиции, наложени от майка си, но новия крал предизвиква изумление с някои от решенията си. Преди няколко месеца Чарлз реши да […]

Subscribe US Now