Никой не очакваше тази изненадваща рокада в “Шоуто на Цитиридис” СНИМКА

“Шоуто на Цитиридис” търпи сериозни промени напоследък, а изненадващо от екипа си тръгва емблематично име и лице на предаването. А на нейно място идва друго познато лице. 

Певицата Прея е вече аут от шоуто, като не става ясно длаи сама е напуснала гологлавия водещ или е била натирена от продуцентите, за да набутат нейна колежка. 

Прея вече не е част от “Шоуто на Цитиридис” 
Жаклин Таракчи, която спечели последния излъчен до момента сезон на „Гласът на България”, е новата певица в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви.
Ученичката, която тази година трябва да е абитуриентка, открай време е с добри позиции в телевизията, след като изгря още като малка в „България търси талант”. Сега се уреди и с добра работа още преди да се сдобие с диплома. За нея шоуто със сигурност ще бъде трамплин за доказване и евентуално да я забележат повече хора, за да тръгне и по участия./show.blitz.bg

Жаклин със своя ментор Дара в “Гласът на България” 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Влюбен ли е наистина Брад Пит

По всичко изглежда, че връзката между Брад Пит и Инес де Рамон се задълбочава. Двамата все повече прекарват времето си заедно и често могат да бъдат засечени на публични места и събития. Само преди два дни двойката бе забелязана на романтична вечеря. При това не къде да е, а в […]