Грандиозният план на Леброн Джеймс

Всеки, който се интересува от баскетбол, знае, че Леброн Джеймс не е от спортистите, които лесно се примиряват със загубите. Затова и всеки отбор, към който се присъедини, неизменно печели титлата.
Е, към момента загубените финали на Краля са повече от спечелените такива, но той си е осигурил място в историята на NBA. От известно време 37-годишният Джеймс пък подхвърля идеята, че може да изкара още няколко сезона на най-високо ниво, за да има възможността да играе заедно с големия си син – Брони.
Към момента изглежда, че 17-годишният син на баскетболиста е наследил голяма част от таланта му е почти неизбежно да пробие в NBA. За целта обаче неговият баща също трябва да остане активен. А до момента в историята не се е случвало баща и син да играят заедно в Лигата на извънземните.
Сега обаче разбираме, че плановете на Леброн Джеймс са дори още по-големи. Краля е на корицата на Sports Illustrated заедно със синовете си Брони и Брайс. Интересното е, че през 2002 г. Джеймс отново бе на корицата на списанието, когато бе обявен за Избрания.
Сега, 20 години по-късно, не само, че е редом до Брони и Брайс, но те са определени като Избраните синове. В интервюто Леброн казва, че в семейството не говорят много за бъдещето, но все пак обича да изказва на глас желанията си.
Едно от тях е да има възможността да играе Брони Джеймс. “През цялата си кариера съм си поставял цели, за които съм говорил на баскетболните богове, и досега са чували всички от тях. Надявам се, че ще чуят и тази.”
Но мечтите и целите на Краля са дори по-големи, защото би искал да има възможността да поиграе и с Брайс, който в момента е на 15. Леброн Джеймс смята, че ако остане фокусиран, мотивиран и гладен за успехи, дори небето не може да се окаже като лимит на мечтите му. “Мога да отида отвъд това, но ще видим.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Приключи ли кариерата на Алек Болдуин

Вероятно помним, че миналата година на снимачната площадка на филма Rust, в който участва Алек Болдуин, бе застреляна колегата му Халина Хътчинс. Още тогава стана ясно, че актьорът е държал пистолета, който е бил зареден с бойни патрони и е избухнал. След тази трагична случка и смъртта на Хътчинс, за […]