Приключи ли кариерата на Алек Болдуин

Вероятно помним, че миналата година на снимачната площадка на филма Rust, в който участва Алек Болдуин, бе застреляна колегата му Халина Хътчинс. Още тогава стана ясно, че актьорът е държал пистолета, който е бил зареден с бойни патрони и е избухнал.
След тази трагична случка и смъртта на Хътчинс, за Алек Болдуин се предсказваше, че с това идва и краят на кариерата му. Сигурно обаче ще изненадаме мнозина като споделим, че всъщност на актьора му предстои да влезе в нова роля, с която да си даде шанс да се завърне към киното. Пардон, поне засега, към театъра.
Може и да сме свикнали да гледаме Алек Болдуин повече във филми, отколкото в постановки, но фактът си е факт. Следващата му роля ще го предизвика да се качи на театралната сцена. И то не на коя да е, а на бродуейската, пише New York Post.
Засега се знае, че актьорът ще участва в нова версия на спектакъл, озаглавен Art, който разказва за приятелството между четирима души, все ценители на изкуството. Източниците на изданието разкриват още, че Алек Болдуин ще си партнира на сцената с Тони Шалуб (актьорът от “Монк”), както и Джон Легуизамо. Режисьор пък ще бъде Матю Уоркъс, който е работил и по първата версия, излязла още през 1998 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване какво се случва с Тита след драмата с Недко, тя показа... СНИМКА

Ако си мислите, че след раздялата си с ММА боеца Тита седи и плаче в някой ъгъл в дома си, жестоко ще се излъжете. Не само, че не страда от развоя на събитията, но дори е и много щастлива. Наскоро изпълнителката показа, че веднага се е уредила с нов щедър […]