Торино и Пашата станаха за смях, не могат да пишат СНИМКА

Изпълнителят Торино стана за смях в социалните мрежи, след като случайно направи няколко правописни и пунктуационни грешки в поста си, с който честити рождения ден на колегата си Пашата.

Всичко започна с желанието на Торино да изрази своето възхищение и обич към Павел. Той се опита да състави чувствен пост и пожеланието му да бъде сред най-добрите за неговия приятел. Но нещата не минават според плана.
Няколко грешки в правописа се оказват пореден знак за смях за Торино. За изненада на мнозина от феновете, той не знае правилната написана на думата “опора”. Тази грешка не остана незабелязана и показа, че Торино явно често е бягал от часовете по български език.

Ето как изглежда оригиналния пост на Пашата: “Честит рожден ден, на моя брат! Каквото и да напиша за теб, ще бъде малко.. На първо място бъди ни здрав, щастието и любовта никога да не напускат душата ти. Ти можеш да обичаш и си го показвал не веднъж. Знай, че винаги съм до теб и в мое лице винаги ще имаш подкрепа и упора. Обичам те”.
Освен това, Торино сложи няколко запетайки на неподходящо място в поста си. 
Разбира се, феновете на дуета са потресени от грешките, тъй като те са свидетелство на липса на знание, а не просто на бързина. Те се надяват, че Торино ще вземе поука от този инцидент и в бъдеще ще отделя повече внимание на правописа и пунктуацията в писанията си в социалните мрежи. 
Въпреки тези грешки, феновете не губят вяра в музикалното майсторство на Торино и Пашата и продължават да ги подкрепят със същия страстен ентусиазъм./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандал на Арената: Мастагарков и Елвиса си крещят и заплашват

Коалициите в “Игри на волята” се сменят непрекъснато, а верни приятели се превръщат във врагове. Такъв е случаят с Мастагарков и Елвиса, които си спретнаха нечуван скандал и развалиха най-силната коалиция в игрите.  След загубата на Арената на Старейшините, те се скараха пред останалите. Първата спорна точка бе падането им […]

Subscribe US Now