Лейди Кити Спенсър и рядката поява на племенницата на принцеса Даяна с двете й сестри

Принцеса Даяна продължава да е образ за пример не само за съпругите на двамата си сина. Елегантността на покойната лейди Ди е наследена и от племенничките й лейди Кити, Амелия и Елиза Спенсър.
Трите най-големи деца на братът на Даяна Чарлз Спенсър се събраха преди дни във Венеция за бляскаво модно събитие на бранда Brunello Cucinelli. Трите изглеждаха зашеметяващо, като бяха облечени в подобни светли ленени костюми с панталон и сако.
33-годишната Кити, както и 31-годишните близначки Амелия и Елиза, са първи братовчедки на принц Уилям и принц Хари. Те обаче не са в особено добри отношения с баща си лорд Спенсър, който не присъства на сватбите както на Кити, така и на Амелия.
Самата лейди Кити пък успя да изненада последователите си, когато в началото на март тази година съобщи, че е станала майка на момиченце. През 2021 г. тя се омъжи за 62-годишния южноафрикански милионер Майкъл Люис.
Интересът покрай двойката беше голям, като медиите плътно следяха пищната сватба в Рим, както и последвалия меден месец по света. Затова и Кити Спенсър прави опит да държи личния си живот далеч от камерите, пишат Tatler.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

„Входът към подземния свят“ на Сибир нараства с невероятни темпове всяка година

Гигантската падина Батагай, известна като “Входът към подземния свят”, e широка 990 метра и се намира в замръзналите пластове в руския Далечен изток. Според ново проучване тази замръзналост на Сибир активно се уголемява всяка година, сочат последните проучвания, цитирани от Live Science. Кратерът е забелязан за първи път на сателитни изображения през 1991 […]

Subscribe US Now