Нов скандал с победителите от “Един за друг”: Не пожелаха да… СНИМКИ

След като Явор и Виктория бяха обявени като победители в риалити формата “Един за друг”, в мрежата настана нещо страшно от недоволстващи фенове на шоуто, според които това е била двойката, която най-малко е заслужавала победата.

Сега обаче, след като вече всичко е свършен факт, започват и очакваните сравнения с победители от предходните години. Най-вече с победителите от 2021-ва – Тяна и Иво, които след като спечелиха паричната награда от 88 430 лв., решиха да си я поделят с другата двойка, стигнала до финала – Тина и Станимир.
Зрителите побесняха, в мрежата ври и кипи след победата на Явор и Виктория в “Един за друг”

Тазгодишните победители Виктория и Явор обаче, съвсем нямат такова намерение, което допълнително наля масло в огъня на феновете на формата.
В студиото на “Събуди се” по Нова тв двамата посветиха победата на малката си дъщеря Карина, която признава, че и е било мъчно без родителите й.
Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от “Един за друг” СНИМКИ
“Беше интересно да видим как изглежда всичко отстрани и предизвика силна емоция у нас. Развълнувахме се отново. Карина също гледа и се радва с голямо любопитство. Но е и много различно от емоциите в предаването”, коментира двойката победата си.
“За съжаление зрителят не можа да усети това, което ние преживяваме като участници – студа, болката в краката от нестабилната платформа, бансирането… Мислехме си колко можем ние да издържим и Виктория ми беше мотиватор, тъй като ми напомняше за нашето дете през цялото време”, сподели Явор.

“Аз си мислех само за Кари и си повтарях, че ще направя всичко за нея. Бях готова да издържа много”, допълва Вики.

“Със сигурност с част от наградата ще си помогнем за сватбата, но не сме мислили в какво да  вложим парите от наградата”.  
“Научихме, че заедно можем всичко. В игрите за двойки показахме, че сме доста силни. В индивидуалните, не чак толкова. Това ни показва, че заедно сме по-силни и можем повече”, е заключението на двойката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Салма Хайек в Кан - ослепителна и секси

Ако има светско събитие в Европа, на което всяка кино звезда би дала мило и драго да се появи, то това е фестивалът в Кан. За две седмици градчето на Лазурния бряг се превръща в притегателна точка на Земята, където холивудският блясък отстъпва място на европейска елегантност. И няма как […]

Subscribe US Now