Ето с коя от участничките е спал Виктор след края на “Ергенът”

Виктор Стоянов, който е главно действащо лице в шоуто „Ергенът”, призна, че още не може да превъзмогне напълно бившата си приятелка Хриси Парова.

„Няма да я забравя никога, но ще обичам отново!”, оптимист е фитнес моделът. С половин уста той сподели още, че е влязъл в предаването само за пари, а не за да си търси гадже.
„Сигурен съм, че мнението ми би разочаровало много хора, но за скромните ми 31 години на този свят се убедих, че всеки от нас си има цена. Тези, които отричат, просто още не са научили своята”, откровеничи Ергенът в социалната мрежа. Той многократно е намеквал, че все още е свободен и момите в предаването не са успели да го впечатлят достатъчно. Със спряганата за победителка Виктория Капитонова с днешна дата не са заедно, но са запазили добри чувства един към друг.
Чисто голият Виктор от “Ергенът” подпали мрежата с това ВИДЕО 18+

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by – Ергент (@viktor_s_s)

Запознати издават, че Стоянов е имал интимни отношения с някои от участничките след края на шоуто, ала изобщо нямал намерение те да прераснат в нещо повече. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, след като тя му подари използваното си бельо. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става, пише “Уикенд”. 
Още със старта на формата се заговори, че Виктор е излъгал за семейното си положение, защото на някои от по-старите си снимки носи халка. Истината е, че с бившата му приятелка Хриси Парова са си разменили пръстени, но само символично, без да сключват официален брак. Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната блондинка е голямата му любов и досега друга не е успяла да я измести от сърцето му.
„Разделихме се, защото и двамата допуснахме големи грешки. До последно не се разбрахме. Предполагам, че по-виновният съм аз. Имам огромен дефицит на търпение. Избухлив съм, защото съм зодия Овен. Казвам неща, които не мисля, с цел да нараня човека отсреща. Детинско е, срам ме е, но работя в посока да променя тази черта от характера си”, откровен е софиянецът, който скоро ще чукне 32 години.
Бившата любима на Стоянов, с която са били заедно в продължение на 8 години, е известната фитнес инструкторка и инфлуенсърка. Тя има над 100 000 последователи в инстаграм и развива печелив бизнес в тази сфера. Виктор винаги е казвал, че иска да има до себе си силна и независима жена, а на разглезена красавица, която да издържа. Именно затова повечето от участничките в „Ергенът”, сред които няколко известни плеймейтки и бръмчалки, изобщо не паснали на светогледа му.
„От малък се имам за красив. Не съм имал проблеми с външния вид. Много хора, които не ме познават, ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам. Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Ерген съм, но причината е в мен, а не в дамите. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си”, обобщава критериите си фитнес инструкторът. Някои от изгонените участнички пък потвърдиха, че той е свикнал да бъде обект на внимание, но не и да е активаната страна в свалките.
Meждувременно Ергенът сподели, че иска да има две деца – момче и момиче. „Не мисля, че човек може да бъде предварително готов за това. Вярвам, че усещането да си готов за подобна крачка го предизвиква партньорът ти. Все пак за целта са нужни двама”, коментира Виктор.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova)

Иначе Стоянов е много долен от популярността, която го застигна покрай шоуто. Той е напуснал работата си като фитнес треньор и готви нов проект, но все още не разкрива какъв. Носи се мълва, че го гласят за водещ на някоя светска или спортна рубрика по Би Ти Ви. Той неведнъж е гостувал в „Преди обед”, за да обяснява как лесно и ефективно могат да се свалят килограми и да се поддържа хубава фигура. Преди да влезе в „Ергенът” е развивал и собствен канал в интернет, посветен на темата.
За никого не е изненада, че хубавецът Виктор е по-суетен и от жена. Освен че се старае тялото му да е в много добра физическа форма, той се грижи и за лицето си с всевъзможни процедури. Бившият професионален спортист е рекламно лице на популярна клиника за естетична медицина и си прави интервенции на аванта. Точно там той си е присадил и коса, защото започнал да оплешивява още преди да навърши 30 години. „За мен външният вид е изключително важен. Преди време забелязах оредяване на косата ми и затова се подложих на трансплантация”, разказвал е Ергенът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now