Марго Купър разкри как ще печели в “Сървайвър” СНИМКИ

В тазгодишния “Сървайвър” влиза световен топмодел, по който не само мъжете ще плакнат погледи, но и жените ще завиждат. Става дума за Марго Купър, която е част от звездния състав в риалити формата.

Любопитното в случая е, че красавицата, която е обиколила света, не познава никого от останалите участници, но въпреки това е сигурна във възможностите си в преследвана на голямата победа.

“Участието в шоуто е възможност за личностно израстване. Вярвам, че най-ценното нещо за саморазвитието е получаването на различен опит. Аз съм много приключенски настроена и по природа съм много любознателен човек, интересно ми е да живея. Ето защо толкова много обичам да пътувам. И така показвам другата страна на света и казвам как да помогна на хората в различни страни по света, които се борят за живот”, споделя красивата брюнетка, която ни най-малко не подозира какви изпитания предстоят.

Моделката от години живее в Индия. Занимава се с актьорство. Почти всеки ден спортува – кикбокс, тенис, бягане, йога, танци, а интересите й са свързани и с изкуството и психологията.
Марго Купър, която е българка, но е израснала в Москва, е победител в международния конкурс Top Model of the World 2016, както и финалист на Мис Свят 2019. Има собствена благотворителна организация “Compassion travels” и прави документални филми за социални каузи, първият от които свързан с децата жертва на сексуален трафик в Индия. А един от последните е за уличните деца в Истанбул. Нямаше как да не се изпълни с тъга и заради случващото се в Турция и Сирия след ужасяващото земетресение преди дни.

“Човекът е безсилен пред силите на природата. Много ми е болезнено да гледам разрушените къщи и изгубените животи. Живеем във време, в което всеки ден се молиш да не видиш лоши новини. Имам много приятели в Турция. Тази трагедия събра много хора по света, които искат да помогнат. Следя новините и вече намерих организации и хора, които помагат.
Изпитвам голямо уважение към хилядите доброволци. Сега всичките ми мисли са там, постоянно проверявам броя на жертвите, това не са просто числа, а хиляди трагично преключени животи”, споделя още Марго, която иначе живее и работи в Индия. Вече е направила и актьорския си дебют там, а целта й, разбира се, е кариера в Боливуд.
“Виждам много хора, които нямат нищо от няколко поколения. Живея в Индия и виждам това всеки ден. Не мога да се изненадам от липсата на удобства. Мисля, че в човешката психология се крие способността за оцеляване при всякакви обстоятелства. просто сме късметлии, че сме родени и израснали с повече възможности и достъп до благата на цивилизацията.
Много ценя живота и всичко, което имам, но в същото време не се привързвам към нещата и не завися от тях. Смятам, че силата ми е силата на духа и бързото приспособяване към различни условия. Гладът не ме плаши, тъй като винаги се опитвам да не преяждам с храна. И разбира се, понасям лесно жегата, защото живея в Мумбай и там климатът е подобен на Доминиканската република.
Основният ми фокус в “Сървайвър” ще е да премина чрез силата на духа си през всички изпитания с достойнство. В обикновения живот интригата ме заобикаля, но разбирам формата на шоуто. Посветих всички основни години от живота си на саморазвитие, създаване на себе си като личност, следване на моите цели, кариера, възможност да помагам на другите, да бъда полезна на света”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кристиан Костов пак стресна мрежата с признанията си СНИМКА

Напоследък Кристиан Костов все по-често започна да притеснява не само феновете, но и най-близките си с различните психологически състояния, през които минава. Младият изпълнител, който преди години прослави страната ни на песенния конкурс “Евровизия”, редовно споделя в социалните мрежи как върви живота му, в какво настроение е, а наскоро въпрос […]