Екзотичното бягство на Николета Лозанова

Коледа е време за семейството. Време, в което се събираме с най-близките си и се наслаждаваме на празничната трапеза заедно. През последните години обаче все повече хора решават да празнуват по различен начин. 
Да отпътуват някъде надалеч и на много топло в интимната компания на половинката си. Типичен пример затова е и българският модел Николета Лозанова. Броени дни преди Бъдни вечер тя и половинката ѝ Ники Михайлов се отправиха на екзотично и доста луксозно пътешествие. 
От профила на Николета Лозанова в Instagram научаваме, че двамата са на Сейшелите и по всичко личи, че си изкарват повече от невероятно. Българският модел не пропусна да качи няколко горещи снимки по бански, като ни направи свидетели и на страстите, които прехвърчат между нея и любовта на живота ѝ.
Да си признаем, за пореден път завидяхме на Николета Лозанова – от една страна за секси формите ѝ, а от друга за чудните местенца, които избира за почивките си. Всичко изглежда повече от приказно.
Вече знаем какво ще си пожелаем тази година от баницата с късметите – една скромна ваканция на Сейшелите за поне един месец.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато и Джей Ло се вманиачи по TikTok

Години наред Дженифър Лопес е принудена да се “оправдава”, че няма хирургически намеси по лицето си. Тя многократно е обяснявала, че дължи голяма част на вида си на гените, както и на грижата за кожата и физиката си. След пускането на козметичната й линия J Lo Beauty сме сигурни в […]