Защо Леонардо ди Каприо ще е винаги задължен на Шарън Стоун

Леонардо ди Каприо може и да се е наложил като един от най-големите холивудски актьори днес, но не е тайна, че преди да си спечели световна слава, е минал през не един или два трудни момента в кариерата си. За щастие обаче, по пътя с предизвикателствата е имало кой да му удари едно приятелско рамо.
За една конкретна случка всъщност става ясно от мемоарната книга на Шарън Стоун The Beauty of Living Twice. Актрисата разказва, че е забелязала младия ди Каприо още с участието му във филма от 1993 г. “Защо тъгува Гилбърт Грейп” и е поискала той да ѝ партнира в “Бърз или мъртъв” – уестърн от 1995 г., в който тя не само е в главната роля, но е и продуцент.
“Това момче на име Леонардо ди Каприо беше единственото, което успя на прослушването, според мен. Студиото каза, че ако го искам толкова много, мога да му платя от собствената си заплата. Така и направих”, признава Шарън Стоун.
Оказва се обаче, че тя не е направила тази услуга само за ди Каприо. Другият изгряващ актьор, на когото не само е подсигурила участие във филма, а и е платила заплатата, е Ръсел Кроу. Него пък е забелязала покрай участието му в “Бръснати глави”. Е, не можем да отречем, че Шарън Стоун е имала добър усет за талант още тогава и доста смело се е застъпила за двамата си колеги.
И въпреки че оттогава са минали цели 30 години, Леонардо ди Каприо все още помни щедрия жест, за който казва, че е “много благодарен.”
“Благодарих ѝ много пъти. Не знам дали ѝ изпратих истински, физически подарък в знак на благодарност, но не мога да ѝ благодаря достатъчно”, споделя актьорът от “Убийците на цветната луна” пред Е! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Кари Фишър до Боб Сагет - шокиращите открития при аутопсиите на 10 знаменитости

На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис почина 54-годишният Матю Пери. Звездата от сериала “Приятели” беше намерен безжизнен в джакузито си, а като основна причина за смъртта му се посочва удавяне. Не са открити следи от насилие, както и наркотици. Тепърва разследването и аутопсията ще уточняват допълнителни подробности […]

Subscribe US Now