Васил Драганов в любовна афера с колежка след скандалния развод с Андреа СНИМКА

Актьорът Васил Драганов хвърли светската бомба за раздялата със съпругата си Андреа и че чака дете от друг. Тя от своя страна се защити, като обвини бившия си в психически и физически тормоз. 

Към днешна дата Васил е обещал на децата си да не говори пред медиите повече за личния си живот, но не отрече на въпрос на журналисти, че има връзка с известна колежка. 
“И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!”, заяви той. Всички смятат, че Драганов има предвид актрисата Ева Тепавичарова, която явно също се е разделила със съпруга си. 

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по Би Ти Ви – “Столичани в повече”. По-близките им отношения започват съвсем отскоро, след като актьорът вече се разведе с жена си Андреа. 
Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със съпруга си – тенора Георги Петров, и с двамата им синове. В момента не е ясно в какви отношения са./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Появи се скандално ВИДЕО + с 15-годишната Габриела от "Ергенът"

Риалити героинята Габриела Бланко от “Ергенът” е в обяснителен режим от дни. Социалните мрежи прегряха, след като Габриела заяви в национален ефир, че няма конкуренция сред жените. Не това обаче отприщи всенародната “любов”, а нейното поведение и обиди, насочени към някои от участничките в риалити предаването. Трите горгони, както бяха […]