Нова изненада от Уилям и Кейт

Откакто Чарлз стана крал точно преди година, отговорностите на плещите на принц Уилям и съпругата му Кейт станаха повече. В ролята на престолонаследник принцът на Уелс трябва да следи изкъсо всичко, случващо се в монархията.
Затова и той, както и принцесата на Уелс имат нужда от доверени хора в своя помощ. Те разполагат с 60 човека персонал в резиденциите, които обитават. А сега възнамеряват да си намерят изпълнителен директор, който да поеме ръководството на всички тях.
Уилям и Кейт са наели фирмата за набор на персонал Odgers Berndtson, която да намери най-подходящия кандидат за длъжността, пише Daily Mail. Директорът ще е подчинен директно на принца и принцесата на Уелс и ще действа независимо от личните им секретари.
Той ще бъде отговорен както за служителите на Уилям и Кейт, така и за поддържането на връзка с кралските благотворителни организации Earthshot Prize и Royal Foundation. А най-важна ще е и координацията му с екипа на крал Чарлз и кралица Камила.
Според информацията в обявата позицията на изпълнителен директор ще е базирана основно в двореца Кенсингтън в Лондон със спорадични пътувания до двореца Уиндзор. Daily Mail си задават въпроса дали кралят и кралицата също няма да обмислят подобна длъжност.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво направи Сашо Кадиев след "Преди обед" и къде е Ивелина... СНИМКА

Сашо Кадиев се раздели с “Преди обед”, където вече има и заместник, но вместо да страда дълго за промяната в професионалния си живот, той се отдаде на това, което се случва в личния му. Е, там, както добре знаете от профила му, не е скучно. Бившата му се готви да […]

Subscribe US Now