Какво е коствала подкрепата за Палестина на Бела Хадид

Има моменти, в които Бела Хадид решава да бъде открита и да споделя най-различни лични неща за себе си. Като например за проблемите си с психичното здраве.
Но не само, разбира се, защото моделът доста гласно изразява и политическите си пристрастия и мнения. Като например подкрепата си за Палестина в конфликта с Израел.
Хадид използва не само профилите си в социалните мрежи, за да изрази тази подкрепа, но и редовно се включва в протести. От интервю на Бела Хадид за подкаста Rep разбираме, че тази позиция ѝ е коствала някои загуби.
Моделът твърди, че заради откритата си подкрепа за Палестина, откъдето е баща ѝ Мохамед, през последните години няколко различни компании са спрели да работят с нея. Тя не конкретизира, разбира се, за които компании точно става въпрос.
Но не само бизнес начинанията ѝ са пострадали, защото Хадид твърди, че и доста нейни приятели просто са спрели да общуват с нея. Въпреки че е уверена в нещата, които казва и зад които застава, Бела Хадид допълва, че изпитва пристъпи на тревожност, когато трябва да отстоява истината, в която вярва, пише Glamour.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваната проява на Камила

Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че е в тежест на данъкоплатците (особено в тежък икономически момент като настоящия), някои негови членове се радват на несекващата обич на поданиците си. Като дъщерята на кралицата принцеса Ан. И като Камила. Херцогинята на Корнуол навърши 75 години през юли, […]

Subscribe US Now