Виктория Георгиева с първи думи след жестоката трагедия ВИДЕО

Талантливата ни певица Виктория Георгиева, която представи страната ни на песенния конкурс “Евровизия”, изживява много труден период. Тя е съсипана от мъка заради загубата на баща си, за когото изля душата си в силно емоционален пост в последните часове.

В своя инстаграм профил младата изпълнителка сподели нещо, което със сигурност е разплакало и последователите й. Припомни и един от най-разтърсващите си моменти със семейството след гостуване в тв предаване.
“От дни отлагам този пост, защото болката ми е неописуема… Моят ГЕРОЙ – ТАТКО, отлетя… Боли ме. Липсва ми. Не успях да се сбогувам… Той беше моята душа! Винаги ще бъде! Благодарна съм, че точно той беше мой Баща! Не мога и да си мечтая за по-добър такъв….

Имахме много специална и силна връзка. Той беше невероятен пример за мен! Истински, неподправен, емоцинален, обран и тих, с прекрасно чувство за хумор… Достоен рицар, който беше опора на цялото ни семейство! Той просто беше Тати… Винаги ще бъде!

Боли, но знам, че вече си на по-добро място, скъпи Тате.. Място без страдания и болка… Ще те нося завинаги в сърцето си!
Липсваш ми всеки ден.. Всяка секунда… Обичам те…”, пише Виктория, а коментарите под поста й са излишни, защото емоцията казва всичко нужно в този момент./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VICTORIA (@victoriageorgievaofficial)

Източник: blitz.bg
Next Post

И бившата на Чарли Шийн е в OnlyFans

Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс – Сами Шийн, има профил в OnlyFans. Оказва се, че майка ѝ е доста по-подкрепяща в това ѝ решение. Миналата седмица Денис Ричардс публикува в Instagram, че всъщност се възхищава на дъщеря си за смелостта и […]