След изневярата – готова ли е Натали Портман да се бори за брака си

Тази седмица темата за изневерите в Холивуд е сред най-обсъжданите. Документалният филм Arnold ни напомни за изневярата на Арнолд Шварценегер по време на брака му с Мария Шрайвър, а горе-долу по същото време разбрахме и че Бенджамин Милпие, съпругът на Натали Портман, също е прегрешил.
Връзката им започва през 2010 г., докато работят по трилъра “Черния лебед”. Милпие прави хореографията за филма, в който Портман играе главна роля.
В интервю от 2018 г. актрисата си спомня за запознанството с половинката си на снимачната площадка само с хубави чувства. “Мисля, че бях в нещо като страна на сънищата. Беше хубаво… доста забавно през цялото време. Сякаш наистина го опознах и тогава си казах: “О, добре, това е човекът”.”
Милпие също е споделял повече за работните отношения със съпругата си. Пред Us Weekly през април той издава, че двамата са различни артисти с различни амбиции и интереси. “Но, разбира се, си споделяме”, допълва хореографът. Той не крие, че е признателен на Натали за това, че му е помогнала да режисира първия си пълнометражен филм “Кармен”, с участието на Мелиса Барера и Пол Мескал. И разкрива, че именно съпругата му го вдъхновява.
По всичко изглежда, че доскоро бракът им наистина е вървял добре. След повече от 10 години брак и две деца (Алеф (11 г.) и Амалия (6г.)) обаче семейството се изправя пред труден момент.
След като изневярата на Бенджамин Милпие излезе наяве, Натали Портман все пак е готова да разбере дали е в състояние да възстанови доверието към съпруга си, за да се увери, че децата им няма да израснат в разбито семейство.
Източник на Us Weekly споделя, че актрисата не е убедена дали със съпруга си ще поправят връзката си след скандала, но “говорят и работят върху това заедно в името на децата си”. Въпреки че Бенджамин Милпие съжалява за постъпката си, това не променя факта, че Натали Портман се чувства унизена.
“Натали вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава връзка, която не означава нищо за него”, казва още източникът.
Дали обаче бракът им ще устои на това предизвикателство, остава времето да покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Раджуа ал Саиф последва примера на Рания

Вече официалната съпруга на йорданския принц Хюсеин принцеса Раджуа ал Саиф е може би най-коментираната жена в света в последната седмица. За пищната им сватба на първи юни се говори още, защото винаги има по някой интересен детайл, който става публично достояние. Вече коментирахме роклите, които булката избра за най-важния […]

Subscribe US Now