Бившата жена на Кадиев удиви България с реакция след годежа му

Синът на Катето Евро – Сашо Кадиев, се раздели с майката на дъщеря си и предложи брак на новата си приятелка Ивелина Чоева. 

Реакцията на актрисата беше доста комична и успя да развесели всички. Майката на бъдещата булка също се включи с поздрав към влюбените, но голямата изненада дойде от бившата половинка на Кадиев, която не подмина новината за годежа.
Новината зарадва много техни приятели, а Катето Евро разби всички с коментара си: “Саше, може ли при жива майка да се жениш”. Майката на Ивелина също ги поздрави, но по съвсем традиционния начин: “Развълнувано бие майчиното сърце, Бог да е с вас в любовта и живота”. 

Танчето на последната Коледа като снаха на Катето Евро и жена на Кадиев 
Не закъсня и честитката от бившата половинка на Кадиев и майка на детето му Таня Тончева, с което показа, че въпреки раздялата двамата поддържат добри отношения. Дори е публикувала снимка на една друга Коледа, където са заедно с майка му и детето си.
Това малко загатва за отношението на Катето към това събитие. Тя никога не е крила, че държи много на бившата му и двете са в прекрасни отношения./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Лео Бианки падна на колене и предложи брак на... СНИМКА

Лео Бианки се сгоди за половинката си Лучия след цели 18 години съвместен живот. Известният готвач предложи брак на майката на близнаците си на сцената на театъра в родния му град Анкона, Италия. Лео падна на колене пред любимата си с пръстен и букет червени рози. “След 18-години заедно и […]