Красива и секси – Марго Роби е съвършената кукла Барби

Всички тръпнем в очакване на първия игрален филм, посветен на емблематичната кукла Барби. Дори вече може да си припомним каламбурите за играчката, превърнала се в идеал за милиони малки момичета по света и цитатите за “живота в пластмаса”, тъй като премиерата на дългоочакваната продукция е съвсем близо.
А понеже Барби е красиво и съвършено същество, надали има по-удачен избор от Марго Роби за главната роля. Актрисата неведнъж вече облече ярките и крещящи костюми на своята героиня, за да се впише в нейния идеален розово-захаросан свят.
И наскоро пак го направи – този път за да бъде лице на новия брой на Vogue и да промотира филма, който излиза по кината на 21 юли.
Роби буквално грее на корицата на списанието, докато позира в ярка розова рокля Versace с триизмерни апликации на цветя. Бижутата също са розови, а характерната ѝ руса коса е стилизирана на нежни, спуснати свободно по раменете, вълни.
Друг кадър улавя актрисата в мини рокля в цвят фуксия с черни флорални украси, пише InStyle.
На всички снимки, заснети от фотографа Итън Джеймс Грийн, Роби пресъздава някои от най-емблематичните визии на героинята си, много от които ще видим в предстоящия филм. Това е Барби като каубой, шивачка, астронавт, и президент. И дори караща ролери, което напомня за моментите от снимачната площадка с Райън Гослинг, който се превъплъщава в Кен – популярната половинката на Барби.
Всички снимки следват сладникавата стилистика на филма, до която успяхме да се докоснем чрез двата официални трейлъра, издадени до момента. Не само розово, но и крещящо ярко и цветно.
В интервюто към фотосесията Роби говори откровено за известната кукла и нейната история, наблягайки на прекалената сексуализация на играчката. “Казах си: добре, тя е просто пластмасова кукла, няма полови органи, нито репродуктивни органи. При това положение, би ли изпитвала изобщо сексуално желание? Не, не мисля. И въпреки това, тя е сексуализирана, хората проектират секса върху нея. Да, тя може да носи къса пола, но защото е забавна и розова. А не защото иска да видят дупето ѝ”, разсъждава актрисата.
А още когато се появи новината за филма, Марго Роби говори за предполагаемите нагласи на публиката. “Когато чуят името Барби, пред хората изниква доста едностранна представа. Но нещата се променят, когато разберат, че режисьор е Грета Гъруиг. Нейният подход е наистина уникален, така че публиката няма как да остане разочарована”, допълни актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гена Трайкова бяга в САЩ, ще работи като...

Отвъд океана ще търси щастие (както и ново професионално поприще) бившата новинарка и шефка в bTV Гена Трайкова. По последна информация тя е заминала за САЩ , за да търси американската мечта. Журналистката, която бе отритната от тв гилдията и повече от 2 години е безработна, се е захванала с чисто […]

Subscribe US Now