Сашка Васева го закъса! След отраняването на тупора има проблем със…

Сашка Васева продължава да се възстановява от тумора в мозъка, макар и с много бавно темпо. Васева е настанена благодарение на съпруга си – бизнесмена Христо Бакърджиев в елитен санаториум в Германия, където специалисти са поели грижите за здравето и от „а” до „я”.
 

Изпълнителката на „Левовете в марки” успяла да се запази психически здраво стъпила на земята, въпреки тежките хирургически операции, които немските доктори извършиха за изваждане на тумор от мозъка й.

Съпругът на Васева и записал час за стоматолог, защото зъбите на певицата били в плачевно състояние заради вливанията на жизненоважни химически вещества чрез системи – процес, които продължил с месеци. От медицинските течности зъбите й станали ронливи и се налагало спешно да бъдат ремонтирани.
 
Сашка държала да има перфектна визия, защото била твърдо убедена, че е един ден ще се върне у дома, а след това ще се качи на сцената, за да радва почитателите си. Окрилена от надеждата, тя била твърдо решена да си направи нови зъби, за да възвърне чаровната си усмивка, писа “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нещо ужасно сполетя Габи от "Ергенът"! Тя се разплака и разкри, че... ВИДЕО

Скандалната Габриела от “Ергенът” срази с нова порция интимни признания, които ще ви накарат да останете с отворена уста. Оказа се, че годежът й е пропаднал, а тя заговори за трето човек в отношенията си.  Това обяснява защо наскоро пусна клипче, в което обяснява какъв мъж си търси. Собственикът на […]