Бившият на Бритни Спиърс си призна

Наскоро бившият на Бритни Спиърс пусна изненадващото изявление, че двамата им синове от брака му с нея вече не искат да я виждат. И сякаш тези тежки думи не бяха достатъчни, че последваха и още.
В откъс от предстоящото си интервю за австралийска медия (което ще се излъчи там на 4 септември) Кевин Федерлайн признава, че е бил ужасен от факта, че Бритни е трябвало да бъде под попечителство. “Все още се чувствам зле за нея”, казва още той.
Бритни Спиърс и Кевин Федерлайн бяха женени от 2004 до 2007 г. и по време на брака им се родиха и двамата им сина – Шон Престън (16 г.) и Джейдън Джеймс (15 г.). Попечителството над Бритни пък започва година след развода им, когато децата са все още малки.
И явно, че точно заради тях Кевин не е взел отношение по въпроса с попечителството на тогава вече бившата си съпруга. Поне това е неговото обяснение:
“Момчетата, момчетата, момчетата. Трябваше да се грижа и тревожа за тях. Нямаше как да се намеся.”
Но щом стане дума за отношения на децата с Бритни сега, Кевин признава, че те от доста време не са се виждали. “Минаха няколко месеца откакто не са я виждали”, споделя той.
Но колкото и трудна да е била преди (а и все още сега) семейната им ситуация, Кевин не съжалява за брака си с Бритни Спиърс. “Беше страхотно… докато вече не беше”, признава той.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емрах Стораро си призна: Новата ми... ВИДЕО

След раздялата с Теди Александрова, която се превърна в истински медиен панаил, Емрах Стораро явно е станал много продуктивен. Потвърждение за това е новата му песен “За тебе”, която е създадена за по-малко от 24 часа. Вероятно се чудите дали бързата й поява не е свързана по един или друг […]