Певицата Яница потвърди, че е бременна със скандално ВИДЕО 18+

Фолк звездата Яница потвърди новината на БЛИЦ отпреди месец, а именно, че ще става майка. Талантливата звезда се снима с огромния корем в новото си видео “Слабост моя”. 

Чалга фурията влиза в седмия месец и реши чак сега да оповести публично благата вест, като се съблече и снима на голо огромния корем, под който расте първата й рожба. 

Певицата пусна нов видеоклип и по идея на режисьора показва корема, който упорито криеше досега. Все още ходи по участия, но крие бременността с огромни и широки ризи, което й позволява крехкото телосложение. 
Очаква се към средата или края на юни да излезе по майчинство и временно да отсъства от музикалната сцена. Със сигурност появата на новата песен ще оправдае временната липса на пайнерката от клубните изяви. Яница все още не е коментирала щастливото събитие, нито пък издава пола на бебето. Заради формата на корема стари баби предполагат, че отрочето на звездата ще е женско./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето я щерката на Анелия и Коко Динев като абитуриентка! СНИМКА

Анелия е на седмото небе от щастие, тъй като тази година нейната дъщеря Ивон е абитуриентка. Певицата показа снимка от бала на щерката, която се е спряла на черна рокля.  Изпълнителката на “Погледни ме в очите” е видимо щастлива да види дъщеря си пораснала и да може да поеме живота […]