Щерката на Анелия съвсем му отпусна края СНИМКИ

Докато поп фолк дивата Анелия се забавлява, влизайки в различни образи в култовото шоу за имитации “Като две капки вода”, дъщеря й Ивон му е отпуснала края.

Наследничката на звездата вече се е преместила да живее при гаджето си, лети от любов в облаците и е във вихъра на щастието. Поне засега животът й изглежда безоблачен.
Мария запали жестока интрига с щерките на Анелия и Лияна СНИМКА
Самата Анелия е споделяла в интервю, че е направила преди години същото. “В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома си на минутата”, заяви певицата пред Нова тв.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от IVON DINEVA (@ivonndinevaa)

Освен всичко друго, Ивон обикаля редовно чалготеките, от купон на купон и често споделя бурните си емоции от поредното парти в профила си в Инстаграм.
Анелия била шокирана, след като разбрала от какво изкарва пари дъщеря й
Тази година щерката на Анелия ще е абитуриентка и предвид, че майка й вече има и своя модна линия, очакваме с интерес избора й на тоалет за този специален ден./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от IVON DINEVA (@ivonndinevaa)

Източник: blitz.bg
Next Post

Людмила от "Ергенът" шашна с мотика в ръцете, с която... СНИМКА

Людмила Костадинова може и да получава рози от Виктор Стоянов, но определено не му е любимка. Затова и най-вероятно именно тя е следващата, която ще напусне луксозното имение. Междувременно Люси показа в Инстаграм профила си, че е от момичетата, които не се плашат от селска работа. Нещо повече – тя върти мотиката много по-добре […]

Subscribe US Now