23 години разлика във възрастта, 12 години брак и 2 деца – любовта на Сам и Арън Тейлър-Джонсън

По-рано тази седмица спекулациите около новия, 26-и филм за Джеймс Бонд, се засилиха. Според източник на The Sun се очаква продукцията да започне още тази година. А колкото до актьора, който ще влезе в ролята на Агент 007, става все по-вероятно това наистина да е спряганият досега Арън Тейлър-Джонсън.
Самият той обаче все още не е коментирал публично предположенията. В ново интервю за Rolling Stone U.K. той отново умело избягва темата, връщайки фокуса към настоящите си проекти – “Каскадьорът”, Nosferatu и Kraven the Hunter.
Една от другите теми, за които актьорът обаче не се притеснява толкова да говори, е брака и семейството.
33-годишният Арън Тейлър-Джонсън става съпруг, баща и доведен баща още съвсем млад. Той е едва на 18 години, когато се среща с настоящата си съпруга Сам на снимачната площадка на биографичния ѝ филм “Младият Джон Ленън” от 2009 г. Тогава режисьорката е на 42.
Въпреки възрастовата им разлика от 23 години, любовта им пламва силно и още същата година двамата обявяват годежа си. Още преди сватбата им през юни 2012 г. се раждат и двете им дъщери. По-голямата – Уилда, се ражда през 2010 г., когато актьорът току-що е навършил 20. А второто им момиче – Роми, се ражда през 2012 г., месеци преди Арън Тейлър-Джонсън да отбележи 22-ия си рожден ден.
Актьорът също така е доведен баща и на първите две деца на съпругата си от предишния ѝ брак – също момичета, пише Entertainment Tonight.
На фона на критиките, които получават заради разликата във възрастта от над двайсет години, Сам и Арън Тейлър-Джонсън скоро ще отбележат 12-годишнината от сватбата си и изглежда, че са също толкова щастливи, както и в началото.
В интервюто си актьорът не пропуска да спомене семейството си и “четирите прекрасни дъщери”, които споделя със съпругата си. Колкото до критиките, те изобщо не го притесняват. Защото Арън Тейлър-Джонсън е повече от наясно със себе си.
“Това, което трябва да осъзнаете, е, че това, което повечето хора правеха в 20-те си години, аз правех, когато бях на 13”, споделя той. И уточнява, че винаги е бил човек, който се движи със собственото си темпо.
“Правиш нещо твърде бързо според някой друг? Не разбирам това. С каква скорост трябва да се наслаждаваш на живота? Това е странно за мен”, казва още Арън Тейлър-Джонсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И принцеса Йожени отговаря на въпроси за случващото се в семейството

На фона на продължаваща драма с отсъствието на Кейт Мидълтън от публичното пространство и скандала с редактираните й снимки, кралското семейство спешно се нуждае от добри новини. Опит да достави такива прави принцеса Йожени. По-малката дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън участва в благотворителна инициатива на организацията Elephant Family […]

Subscribe US Now