Девствената Елвира от “Ерегнът” се сгоди за… СКРИЙНШОТОВЕ

Спомняте ли си притеснителката Елвира от първия сезон на риалити формата “Ергенът”, която взриви родния ефир с признанието, че е все още девствена?! Е, няма и помен от стеснителната девойка, която веднага след шоуто намери любовта. 

Риалити звездата е предприела сериозна крачка с любимия си и вече плануват бъдещата си сватба, след като се сгодиха преди броени дни. 

Девойката има връзка с младеж на име Алекс. Предложението за брак идва в Дубай, където двойката е на почивка. Елвира и любимият й планират да се оженят следващата година.   
В няколко поредни сторита тя разкри подробности от запознанството си с Алекс и как са потръгнали нещата между тях. Не крие, че в началото е имала резерви към него и е очаквала да бъде като всички останали мъже. Но той бързо опровергал нагласите й и нещата им потръгнали в най-добрата светлина./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Операцията, която едва не слага край на кариерата на Приянка Чопра

Откакто е майка, на Приянка Чопра вече ѝ се налага да съвместява работата си като актриса с нарастващите задължения вкъщи. Тя обаче никога не е криела, че е късметлийка и може да разчита на помощ. А освен това има и стабилен партньор до себе си в лицето на Ник Джонас. […]

Subscribe US Now