Синът на Деси Слава разкри пола на бебето, певицата е на седмото небе от щастие СНИМКИ

Както стана ясно преди дни, поп-фолк певицата Десислава ще става баба за първи път. Големият син на 44-годишната изпълнителка, Майки, очаква дете от приятелката си Анжела, а вече е ясно и от какъв пол ще бъде.

Младото семейство спретна парти, на което обявиха какъв пол ще е първият им наследник. След като Майки пука балон, от него изхвърчат розови конфети, което означава, че двамата ще си имат момиченце.

Първоначално бъдещата майка се вкамени и по всичко изглеждаше, че е разочарована, но след няколко секунди вече скачаше от радост. А феновете на Деси Слава вече шушукат, че внучката ще носи нейното красиво име.
Певицата успя да скрие щастливата новина от медиите и да остави младите сами да преценят кода да обявят, че ще стават родители. Деси била много щастлива от факта, че ще става баба, но не била сигурна дали ще разреши на внучето да й казва “баба” или ще използва модерното “маминка”./ show.blitz.bg

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изневерил ли е принц Фредерик на съпругата си

През тази седмица датското кралско семейство беше доста ангажирано, защото посрещаше испанските крал и кралица в родината си. Но докато Фелипе и Летисия демонстрираха обичайната си близост, принц Фредерик и принцеса Мери вероятно са се справяли малко по-трудно с тази задача. Името на престолонаследника на Дания се оказа замесено в […]