Людмила от “Ергенът” го закъса здраво, гаджето й вече се…

Колко още ще трае щастието на Людмила от “Ергенът” в личен план, можем само да предполагаме. Но поне засега по всичко изглежда, че тя няма да е още дълго обвързана.

Людмила Костадинова, чийто баща построи най-грозната статуя в историята на България – “Викът на украинската майка”, уж намери точният човек за себе си, пък се оказа, че той се… крие от нея.

Людмила от “Ергенът” в лют скандал с наш актьор, който й нанесе жестока обида ВИДЕО

Наскоро риалити звездата сама разкри, чев живота й има мъж, който обаче не й пише по 3 часа вечер. Иначе двамата по цял ден си разменяли съобщения, но той изчезвал вечерта за часове, което озадачило брюнетката.
Людмила от “Ергенът” шашна с мотика в ръцете, с която… СНИМКИ

Междувременно хейта в социалните мрежи по неин адрес продължава, а някои от коментарите са крайно жестоки – от типа, че никой не я иска за жена и накрая ще си остане стара мома./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Цитиридис напълня драстично, вижте как изглежда вече СНИМКА

Цитиридис активно си почива, след като шоуто му излезе във ваканция още преди месец. За този кратък период обаче, тв водещият така се е разпуснал, че направо е станал двоен. Хапването, пийването и купоните май са дошли в повече на гологлавия грък, който после трябва да мисли сериозно как да […]

Subscribe US Now