Фики Стораро изгуби хиляди след хакерска атака СНИМКИ

Поп фолк звездата Фики Стораро не е в най-хубавия си период, поне що се отнася до социалните мрежи, където иначе е достатъчно активен, особено в последно време. 

Наскоро обаче, синът на легендата Тони Стораро е станал жертва на доста нагла хакерска атака, вследствие на която профила му в социалната мрежа просто изчезна.
И Фики Стораро легна под ножа! Вече е с нов нос и вежди СНИМКА
Всичко се случва преди броени дни, след 17 февруари, когато хитовият изпълнител и семейството му празнуват рождения ден на сина му Тони. И докато се забавлява и се радва на споделените моменти в специално наетия детски център, където са присъствали само най-близките, изпълнителят дори не заподозрял какво му готвят.

Малко по-късно се случва и въпросната хакерска атака, след която страницата на Фики Стораро в Инстаграм не е активна, само че не става ясно дали е спряна временно или е изтрита окончателно. Засега певецът не е коментирал ситуацията, а последната му публикация в мрежата е от рождения ден на сина му Тони.
Фики Стораро проговори за обвиненията в кражба ВИДЕО
Феновете на звездата са притеснени дали този път той ще успее да се справи с профлема, за да могат да продължат да следят всичко, което се случва в живота му от постовете и сторитата, които той често качва. Хитмейкърът наскоро сподели, че тази година му предстоят много нови музикални проекти./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Fiki Storaro World (@fiki_world)

Източник: blitz.bg
Next Post

Кое е новото гадже на Флорънс Пю

През август миналата година Флорънс Пю потвърди, че със Зак Браф са се разделили. Тогава актрисата сподели, че двамата са се опитали да се разделят без светът да разбере, тъй като във връзката им всеки си е имал мнение и не са искали да го обсъждат публично. Освен това тя […]