Как се справя принц Уилям без Кейт Мидълтън

Макар и без Кейт Мидълтън, Уилям видимо се забавляваше по време на престоя си в Сингапур. Принцът е там по повод връчването на еко наградите Earthshot, а за първа година от създаването им те се радват на цяла седмица, посветена на тях.
Снощи, 7 ноември, беше и церемонията по награждаването на отличените проекти. Както беше обявено предварително, те са пет и получават всеки по 1 милион британски паунда.
Сред наградените са инициатива за запазване на горите в Андите, организация за патрулиране за незаконен риболов, програма за намаляване на хранителните отпадъци.
Разбира се, голямо внимание привлече и забавната програма на церемонията за Earthshot Prize. На сцената излязоха групите One Republic и Bastille, а принц Уилям не пропусна да поговори с членовете им и да признае на първите, че са любимци на принц Луис.
Уилям мина по зеления килим заедно с актрисата Хана Уадингам, която беше водеща на церемонията. И разговаря с Кейт Бланшет, която е в борда на Earthshot Prize.
Той се срещна и с Робърт Ъруин – синът на прочутия Ловец на крокодили Стив Ъруин. “Той (принц Уилям – б.а.) слага проблемите на околната среда в светлината на прожекторите”, коментира Ъруин пред Hello.
Самият принц Уилям пък беше образец за устойчивост. Освен че пристигна в Сингапур с пътнически полет, а не с частен самолет, той носеше сако Alexander McQueen, с което сме го виждали по различни поводи в последните 10 години. А папийонката му Wilmok е от рециклирани пластмасови бутилки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко си приличат Арнолд Шварценегер и извънбрачния му син

От бившата си съпруга Мария Шрайвър Арнолд Шварценегер има четири деца – дъщерите Катрин (33 г.) и Кристина (32 г.) и синовете Патрик (30 г.) и Кристофър (26 г.). По време на брака на актьора обаче му се ражда и още един син, Джоузеф, от икономката Милдред Баена. Въпреки усложнилите се […]