Когато Ан Хатауей не носи нищо под кожения тренч на Versace

Ан Хатауей e утвърдила статуса си на една от най-големите модни икони в Холивуд. Тя винаги е стилна, елегантна и в синхрон с тенденциите в модата. И затова не е никак странно, че е част от последната кампания на Versace – марката, която винаги е толкова гореща, колкото и актрисата.
В колекцията на модната компания, озаглавена Icons, Хатауей набляга върху тенденцията за преосмисляне на класическото работно бизнес облекло.
На кадрите, публикувани от марката преди ден, Ан е облечена в дълъг черен кожен тренч със стилна кройка. Към него е добавен единствено колан, украсен със златната катарама във формата на характерния за Versace мотив, който държи дрехата затворена. А това е наложително, тъй като актрисата не носи абсолютно нищо под нея – за повече сексапил и предизвикателност.
Визията е завършена от класическа черна чанта и небрежна прическа.
На друга снимка Ан Хатауей продължава да придава модерен облик на бизнес облеклото, носейки черен кожен блейзър и мини пола, които съчетава с малка градска чанта и високи ботуши до коляното.
А на единствената цветна снимка, Хатауей заменя работното облекло с уикенд тоалет, който включва дълго бежово палто, широки дънки и бяла блуза с многократно изписан надпис “Versace”. А завършекът е (може би твърде) обемната ватирана чанта със златен обков.
Ан не пропусна да мотивира избора си, обяснявайки пред медиите защо ѝ харесва да работи с модната къща – която определя като “лидер” в областта на приобщаването.
“Иконата Versace предлага смел, изискан, забавен, силен дизайн, съчетан с безупречна италианска изработка. Те са и компания с много истинско сърце и за мен е чест да продължа да работя с тях по следващата глава от колекцията Icons”, казва Ан Хатауей.
Новите модни попълнения вече са налични на сайта на Versace, както и в бутиците по целия свят, уточняват от InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайният код на Кейт Мидълтън

Работещите членове на кралското семейство знаят, че понякога е по-важно не това, което казваш, а което премълчаваш. И че всяко тяхно действие може да бъде изтълкувано по много начини – затова се спазва строг протокол. Ако има някой, който е майстор в говоренето без думи, то това е Кейт Мидълтън. […]

Subscribe US Now