Как се пошегува с половинката си Хайди Клум

Преди малко повече от месец Хайди Клум ни удиви с факта, че е започнала подготовка за костюма си за Хелоуин. Все пак, има толкова много време до края на октомври.
Но е и напълно разбираемо, защото тя е известна с партитата си по случай празника. Удивлява ни обаче не само с това, но и с начина, по който изглежда. На 49 години Клум все още събира всички погледи, когато е по бански.
Всеки би се зачудил каква ли е тайната ѝ. Спорт, правилно и балансирано хранене или пък може би просто хубави гени. Не знаем точно, но пък моделът изказа едно доста забавно обяснение в интервю за E! Online.
Клум казва, че тайната ѝ за вечна младост се крие във факта, че пие от кръвта на съпруга си Том Каулиц. “Точно като вампир”, продължава с шегите си моделът. Всъщност, тази шега е и препратка към възрастовата разлика между двамата – цели 17 години.
49-годишната Хайди Клум и 32-годишният Том Каулиц се сгодиха в края на 2018 г., а в началото на 2019 г. се ожениха, пише People. В интервюто моделът говори също така за връзката си с музиканта, като твърди, че го познава много добре и най-накрая се чувства така сякаш е намерила точния човек. “Засега всичко е наред. Надявам се, че ще продължи да е така”, допълва тя.
И това не е първият път, в който Клум се изказва ласкаво за връзката си Каулиц. През 2020 г. пред People каза, че за първи път е намерила партньор, с когото може да говори на всякакви теми.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анн-Джи в любовта афера с "Ергенът" от Италия

Поп певицата и Фитнес модел Анн-Джи е имала взимане-даване с Ергенът, но не този, за който всички се сещате. Анн-Джи се забила с италианския “Ерген” Джорджио, който както нашия Виктор Стоянов е участвал в риалити шоуто на Ботуша. Блондинката се запознала с чужденеца преди две лета на Слънчев бряг и […]

Subscribe US Now