Още едно бивше гадже на Хари има новина

Преди да се омъжи за Меган Маркъл, принц Хари има няколко връзки, които стават достояние на светските медии. Малко преди запознанството си с актрисата, той излиза с Кресида Бонас, която съвсем наскоро сподели в Isntagram, че вече е майка.
Преди нея по-малкият син на крал Чарлз има дългогодишна, макар и прекъсвана на няколко пъти връзка с Челси Дейви. Двамата са заедно от 2004 г. до 2010 г., по времето когато тя е студентка по право в Университета на Лийдс.
Постоянното внимание на медиите към Хари и нарушаването на личното й пространство са причинита, заради които връзката й с принца не продължава. Затова пък в момента Челси, която е родом от Зимбабве, е щастливо омъжена.
Сватбената церемония се е състояла през изминалия уикенд и е съвпаднала с коронацията – причината, поради която почти никой не е разбрал за сватбата. Челси се омъжи за приятеля си от три години Сам Кътмор-Смит, съобщават Daily Mail.
В началото на тази година пък Челси и Сам станаха родители на син на име Лио. Двойката разделя времето си между Лондон и Лос Анджелис, като много често прекарват уикендите и празниците в Норфолк.
От Tatler пък припомнят, че след раздялата си Челси и Хари запазват добри отношения. Тя дори е сред гостите на сватбата на принца с Меган Маркъл през 2018 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марго Роби отново събра всички погледи

Все по-често виждаме Марго Роби на всякакви публични събития. И нямам как иначе да е, предвид, че където и да се появи, актрисата винаги успява да привлече вниманието. Дали с нова звездна роля или със зашеметяваща визия. Затова не е учудващо, че присъствието на 32-годишната звезда на круизното шоу на […]

Subscribe US Now