Кой е най-работещият член на кралското семейство

Краят на годината е време за равносметки от всякакъв вид – какво сме свършили през последните 12 месеца, какво не сме, какво ще пренесем в новата година, както и колко по-добри бихме могли да бъдем.
Трудно обаче някой би могъл да е по-добър в изпълняването на служебните си задължения в британското кралско семейство от принцеса Ан. Единствената дъщеря на кралица Елизабет отново се оказва най-усърдно работещият член на семейството.
Това показва справка на Reboot SEO Company, които са проследили ангажиментите на основните членове на кралския двор. 72-годишната принцеса Ан е участвала в 214 официални ангажимента през 2022 г.
Крал Чарлз е на второ място със 181 ангажимента, много от които са се случили преди смъртта на майка му кралица Елизабет през септември, след което той се възкачва на престола.
Най-малкият брат на краля принц Едуард и съпругата му Софи са на трето и четвърто място съответно със 143 и 138 официални задача, изпълнени през 2022 г. Принц Уилям със 126 и кралицата-консорт Камила със 102 са пети и шести.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Геронтофил: Диана Димитрова си ляга само с възрастни мъже, ето списък на мъжете й

Диана Димитрова си направи реклама с разказа за побоя над нея от 2017 г., но с това напомни за себе си и разрови някои забравени архиви от своя живот. Като например, че все си ляга с по-възрастни мъже. Има дума за такива като актрисата и тя е „геронтофил”. Очевидно Диана […]

Subscribe US Now