Дъщерята на Мадона – отново скандално секси

Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за старата поговорка, че крушата не пада по-далече от дървото. Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид че дъщеря на Мадона.
Още не са утихнали страстите покрай последната скандална фотосесия на Мадона в Instagram, а ето че дъщеря ѝ прикова вниманието с екстравагантната си секси визия на червения килим.
Преди броени дни 26-годишната Лурдес Леон отново привлече погледите и отново го направи с дрехи на любимия си дизайнер Тиери Мюглер по време на събитието Mugler H&M в Ню Йорк. 
Тя носеше секси черен прозрачен костюм без ръкави с много дълбоко деколте, докато позираше със самочувствие.
Дъщерята на Мадона беше пуснала дългата си коса свободно, но разделена на път по средата. Прозрачния тоалет Лурдес беше съчетала с черни токчета с каишки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой топли леглото на Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ

Благо Джизъса май най-накрая успя да си намери майстора в лицето на последната си съпруга Полина, която обаче, за разлика от предходните, се оказа доста хитра и изобретателна.  Ако до момента ексфутболистът е бил този, който изневерява на половинките си, ето, че сега това се случва на него при това […]

Subscribe US Now