Когато бившата на Кевин Костнър отказва да напусне дома му

В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод от Кевин Костнър, с което сложи край на 18-годишния им брак. Връзката им започва още през 1998 г., а през 2004 г. се женят в ранчото на актьора в Колорадо.
Краят на отношенията на двамата обаче не върви особено добре. Актьорът твърди, че бившата му вече съпруга Кристин Баумгартнер отказва да напусне дома му и затова е предприел правни действия, разбираме от TMZ.
Кевин Костнър се позовава на условията на предбрачния договор, според който Баумгартнер има 30-дневен срок след подаването на молбата за развод да се изнесе от имота, чийто единствен притежател е Костнър.
Актьорът твърди, че решението на Кристин да остане в къщата е някакъв вид манипулация. Той обаче подчертава, че вече ѝ е предоставил 1.45 милиона долара, както е предвидено в предбрачния договор – сума, която трябва да ѝ е достатъчна за осигуряването на друго жилище. Допълва, че освен това е готов да проучи за допълнителни финансови мерки, които да улеснят напускането на бившата му съпруга от дома му.
Според съдебните документи Костнър е готов да дава 30 000 долара месечно за къща под наем, в съответствие със задълженията си за издръжка на децата, и е готов да авансира допълнителни 10 000 долара, за да покрие разходите за преместване.
Актьорът напомня, че е единственият собственик и на трите семейни имота. Той подчертава също така, че предбрачният му договор с Баумгартнер, сключен още през 2004 г., ясно заявява задължението ѝ да освободи имотите заедно с вещите си в случай на развод.
Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер имат три деца – Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).
Предполага се, че натоварените графици на актьора и дизайнерката и бивш модел са обтегнали отношенията им. Докато Кристин е копнеела за повече време със семейството в дома им в Санта Барбара, Костнър често е бил твърде зает с работните си ангажименти, пише Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Появиха се голи СНИМКИ 18+ на певицата Вая

В интернет пространството се появиха горещи кадри на едно от новите попълнения в музикалното съсловие на поп-фолк жанра. Певицата Вая се появи в скандална фотосесия, която разпалва страстите и кара мъжкото въображение да работи на пълни обороти. Кадрите са от фотосесия, която е заснета по време на най-новия музикален проект […]

Subscribe US Now