Когато кралица Летисия рови в гардероба на дъщеря си

Ако има нещо, което със сигурност може да очакваме винаги от кралица Летисия, то е урок по елегантност, а – оказва се, и по устойчива мода. А през 2024 г. вече няколко пъти имаме този късмет.
Последната публична изява на испанската кралица тази седмица беше в двореца Аранхуес в Мадрид, където тя присъства на раздаването на Националните награди за хора с недъзи, организирани от кралската фондация, която се грижи да осигури равни възможности за тях.
51-годишната Летисия беше облечена в небесносиня рокля Adolfo Dominguez с дължина около коляното, комбинирана с обувки на нисък ток Magrit. В последните месеци тя често е с ниски обувки заради заболяване на ставите на стъпалото.
Това, което направи впечатлени, беше класическото бежово палто, както и елегантна кафява чанта, с които кралицата беше на събитието. И двете са на испанския бранд Carolina Herrera, но и двете съвсем не са носи.
Със същото палто и същата чанта през ноември 2023 г. принцеса Леонор присъства на откриването на официалната сесия на испанския парламент. Престолонаследничката й майка й кралица Летисия често разменят дрехите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всичко, което знаем за трите деца на Енрике Иглесиас и Анна Курникова

Енрике Иглесиас и Анна Курникова държат десетилетната си връзка далеч от светлината на прожекторите, а това включва и трите си деца. Двойката се сдоби с близнаци – Луси и Николас, през декември 2017 г. и посрещна на бял свят дъщеря си Мери през януари 2020 г. Откакто станаха родители, Иглесиас и Курникова […]

Subscribe US Now