Сашо Кадиев реве с крокодилски сълзи, чувства се предаден от… СНИМКИ

Преди броени дни се състоя партито на bTV по случай новия сезон на медията. Голяма част от популярните лица на телевизията се изсипаха на коктейла и видимо се забавляваха с колегите си. 

Но вниманието на всички бе привлечено от водещия на “Преди обед”, който се почувства засегнат от ръководството и по-специално от двама свои колеги. Това го принуди да се разплаче с крокодилски сълзи. 
Тази година за водещи на събитието бяха избрани актьорът и водещ на предаването “Мармалад” Иво Аръков, както и стендъп комедиантът Николаос Цитиридис. По-късно към тях се присъедини и дългокраката синоптичка Натали Трифонова. 

Синът на Катето Евро не присъстваше на звездния коктейл, но в разгара на вечерта от всички екрани се появи неговия образ. Беше записал специално видео, в което рони крокодилски сълзи. В клипчето обяснява, че завижда на двамата водещи и горчиво съжалява, че са му “изяли хляба” и тази година не е поканен като водещ на събитието. 
Кадиев вложи целия си актьорски талант, с което успя да разсмее всички в залата. Става ясно, че видеото е режисирано, но пък не се разбра каква е истината причина за отсъствието му. Сред гостите не забелязахме и никой от журито на “БЪлгария търси талант”, чийто сезон бележи огромен успех. 

Вместо това видяхме двама от членовете на журито на “Гласът на България”. Дара и Иван Лечев видимо се забалвяваха и успяха да приповдигнат настроението на всички с по две свои песни. Сред ВИП гостите на партито наш репортер видя още Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Деси Стоянова, Мария Цънцарова, Петя Дикова, Светослав Иванов, Златомир Йочев, Саня Армутлиева, Поли Генова, Иван Христов, Михаил Билалов, Кирил Ефремов, Ивайло Везенков, Ива Екимова и дъщеря й Дара./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Инцидент в '"Игри на волята"! Хвърчат лекари на терен СНИМКИ

Тази година в “Игри на волята” предизвикателствата са извън възможностите на доста от участниците, въпреки че повечето от тях са отявлени спортисти.  На една от последните тежки битки двама от участниците пострадаха тежко и се наложи на терен да търчат лекари, за да проверят какво е състоянието на играчите.  И […]

Subscribe US Now