Два месеца след операцията – Кейт за първи път на публично място

В първите дни на 2024 г. от британския кралски двор обявиха, че Кейт Мидълтън е претърпяла коремна операция, без да дават повече подробности и да назовават причината за нея. Но веднага разбрахме, че принцесата на Уелс отменя всичките си публични ангажименти поне до Великден. А отсъствието й предизвика редица спекулации.
Преди дни от двореца Кенсингтън отново заявиха, че ще дават нова информация за състоянието на съпругата на принц Уилям само ако има нещо ново и важно. А според информация в британски медии, разпространена вчера, 4 март, Кейт Мидълтън се е появила за пръв път от два месеца на публично място.
Тя е била забелязана близо до замъка Уиндзор в кола, шофирана от нейната майка Каръл. От двореца не публикуваха снимки и не дават повече допълнителна информация. Папараците обаче успяха да уловят момента.
Това е първото появяване на принцесата на Уелс след присъствието й на коледните тържества в края на миналата година. Но този път без много суета, прожектори и фотографи, пише Page Six.
Според коментарите в социалните мрежи, тя изглежда уморена и с доста по-подпухнало лице, отколкото сме свикнали да я виждаме. Някои предположиха, че отново й се е налагало да ходи по лекари и майка й я е придружила.
От Кенсингтън обявиха на 29 януари, че Кейт Мидълтън се е прибрала в дома си, за да продължи своето възстановяване. Там тя е в компанията на своите деца, най-добрите си приятелки, както и на своята майка, която се грижи както за нея, така и за трите си внучета. И всички нямат търпение скоро да я видим отново в целия й блясък и напълно възстановена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щурото предложение за брак на сина на Джон Бон Джоуви

Почти година измина откакто Джейк Бонджоуви – синът на Джон Бон Джоуви, и половинката му Мили Боби Браун се сгодиха. През април двамата обявиха голямата новина с пост в Instagram, но досега нито един от тях така и не бе разкривал как се е случило предложението. В последния епизод на […]

Subscribe US Now