Ще събере Мел Си отново Spice Girls

Много от феновете на Spice Girls останаха разочаровани след като не видяха любимката си Виктория Бекъм на турнето им Spice World през 2019 г. Въпреки че се събра с момичетата за Return of the Spice Girls 2007-2008 г., оттогава Виктория реши да се съсредоточи върху семейството си и модната си линия.
Но изглежда има лъч надежда Spice Girls отново да бъдат в пълния си състав. За това смята да се погрижи един от членовете ѝ – Мелани Чизхолм, позната също като Мел Си.
Изпълнителката се е заела с трудната задача да убеди колежките си да се съберат отново, пише People. 
По време на разговор за новата си книга The Sporty One: My Life as a Spice Girl, Мелани засяга темата за отношенията си с останалите от групата – и настоява за “възраждане”.
“Не се виждаме толкова много, колкото бихме искали… Но поддържаме връзка и винаги говорим за възможности и се опитваме да върнем всички заедно на сцената… Празнуваме 25 години”, каза тя пред Extra.
Мел Си споделя, че с цялото си сърце желае Spice Girls да излязат на сцената и заедно с Мел Би се борят това да се случи.
Що се отнася до Виктория Бекъм, Мелани казва, че не иска я да принуждават да се върне, но “светът го иска. Надяваме се да стане, но не мога да посоча кога. Опитваме се да я убедим. В момента Виктория има творчески ангажименти. Искаме просто да бъде щастлива. Нашата мечта е да си я върнем при нас”.
Самата Виктория, която е част от Spice Girls още от началото на формирането на групата през 1994 г. чак до разпадането ѝ през 2000 г., заяви че ѝ е изисквало много смелост да не отиде на турнето през 2019 г.

 През юли месец същата година тя обясни пред Vogue, че в момента чувства нещата по различен начин. “Предпочитам да се концентрирам върху семейството и компанията си. Сега съм на 45 години и съм много щастлива, че съм жената, която съм… Не се опитвам да се променя, искам да бъда най-добрата версия на себе си. Преди да навърша 40 години, не бях толкова уверена. Научих се да слушам интуицията си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип от "Игри на волята" лъсна в палава еротична фотосесия СНИМКА 18+

В “Игри на волята” не само жените умеят да пръскат сексапил. Оказва се, че и някои от мъжете не падат по-долу по този показател. Например Филип. Инженерът лъсна в такава палава фотосесия, че свят ще ви се завие. На кадрите симпатягата е по боксерки и кожени слипове с цип. И […]