Холивудската двойка, която избра да живее във… ферма

Колкото и холивудската кариера да звучи като мечта за мнозина, истината е, че тя може и да не се окаже точно такава и някои актьори, които са се докоснали до нея, в даден момент от живота си предпочитат да поемат в друга посока. Такъв избор например правят Ники Рийд и Иън Сомърхолдър.
И двамата са известни най-вече с ролите си на вампири, но в различни продукции. Докато Ники Рийд участва и в петте филма от сагата “Здрач”, то Иън Сомърхолдър е част от сериала “Дневниците на вампира” в продължение на цели осем сезона. През 2020 г. пък двамата актьори си партнират в сериала V Wars на Netflix, но по всичко личи, че това може и да е последната им актьорска работа изобщо.
Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се женят преди осем години и впоследствие решават да заменят големия град и светлините на прожекторите с по-спокоен начин на живот. Преди повече от година двамата се местят във ферма извън града, където живеят заедно с двете си деца – шестгодишната си дъщеря Бодхи и шестмесечния си син, чието име още не е публично обявено.
“В момента отглеждането на децата е най-важното нещо за мен”, споделя 35-годишната актриса пред NewBeauty. В интервюто си за изданието тя издава и малко повече за живота на семейството извън Холивуд, като пояснява, че и тя, и съпругът ѝ са фокусирани върху няколко неща едновременно.
Ники Рийд разказва, че със съпруга си Иън Сомърхолдър са работили заедно по документалния филм Common Ground. За продължението на филма им от 2020 г. Kiss the Ground тя споделя, че е от “изключително значение”, тъй като отново засяга темата за изменението на климата – наболял проблем, за който всеки би трябвало да се интересува и да се стреми да помогне.
Наред с това, двойката е основател и на компания, която се очаква да стартира още този месец. Засега обаче повече детайли около дейността ѝ не са известни.
Всъщност бизнесът не е нещо съвсем ново за Ники Рийд и Иън Сомърхолдър. Актрисата вече има собствена марка бижута, наречена BaYou With Love. Компанията е известна с това, че създава бижутата си с устойчиво добити диаманти, като засега те се предлагат само онлайн, но с идеята скоро да могат да бъдат закупени и от физически магазини.
Колкото до Иън Сомърхолдър, двамата с бившия му колега от “Дневниците на вампира” Пол Уесли продължават да движат собствена марка бърбън Brothers Bond Bourbon, която стартира през 2020 г., пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато друг съобщи плановете на Чарлз и Камила

Още в първите работни дни на 2024 г. стана ясно, че принцът и принцесата на Уелс вече са разграфили първата половина на годината и им предстои официално пътуване до Италия. Още в края на миналата година пък се заговори, че крал Чарлз и съпругата му планират официално в Австралия. Сега […]

Subscribe US Now