Жаклин Таракчи, която разкара Прея от “Шоуто на Цитиридис”, се оказа гадже на… СНИМКА 18+

Жаклин Таракчи стана популярна, след като спечели “Гласът на България”, само че това, което скоропостижно й се случи след триумфа в шоуто, предизвика серия от коментари в социалните мрежи.

Всъщност, именно заради Жаклин, Прея беше махната от “Шоуто на Цитиридис”, а от продукцията обясниха, че това се случва, тъй като тя е прекалено дебела. И въпреки че тя слаба и фина, зрителите, поне засега, така и не успяха да я харесат, тъй като имат предвид грозната случка с Прея.
Големият победител в “Гласът на България” 2022 Жаклин Таракчи: Искам един ден моята музика да помага на хората!
Е, оказа се, че Жаклин не си губи времето и то не само на професионалния, но и на любовния фронт. Тя е едва на 18 като тази пролет бе абитуриентка, а вече има добре платена работа в телевизията, известност, а сега и гадже с обещаващо бъдеще.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Sava (@savakostadinov)

Таракчи се оказа приятелка на баскетболиста от “Левски” – Сава Костадинов, по когото не една девойка въздиша. Мачото е готин, чаровник и амбициозен да постига успехи в живота – нещо, към което е насочена и Жаклин.
Прея обяви голяма новина, сгоди се за… СНИМКИ
Двамата са заедно на море и сестрата на Таракчи бе тази, която пусна снимката им. Може би, за да покаже на останалите гърли, че Сава е зает и й принадлежи./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Шоуто на Николаос Цитиридис (@shoutonanikolaos)

Освен гаджета, Жаклин и Сава са съученици от една гимназия и явно са се знаели отдавна. Любовта им обаче е сравнително отскоро, а близките им пожелават да продължи дълго и да пребъде във времето. Не може да се отрече, че си отиват.

Източник: blitz.bg
Next Post

Серина Уилямс разкри пола на второто си бебе по впечатляващ начин

Откакто роди Олимпия през 2017 г., Серина Уилямс не е криела, че иска да има и второ дете. Пред Vogue миналата година бившата тенисистка сподели, че дъщеричката ѝ дори се е молила да си има сестричка. А щастливата новина за втората бременност на Серина Уилямс дойде по-рано тази година. Тя разкри, […]

Subscribe US Now