Брад Пит има на какво да научи мъжете

Брад Пит признава, че щом става дума за грижа за кожата, преди е имал селски манталитет – едно бързо измиване на лицето със сапун, и толкова. Сега вече обаче отношението му към грижата за кожата е съвсем различно. И промяната е дошла благодарение на бившата му приятелка – Гуинет Полтроу.
Актьорът споделя, че сега много му допада начинът, по който тя развива Goop – собствената й козметична марка. А връщайки се назад във времето, оценява и факта, че точно тя е била първият човек, който го е научил, че е добре да си мие лицето по два пъти на ден.
Това обаче са само част от нещата, които Брад Пит разказва в интервю за британското издание на списание Vogue за новия бизнес, с който се е захванал, а именно – козметичният. Да, точно така, голямата новина е, че Брад Пит пуска на пазара своя собствена марка козметика.
Тя носи името Le Domaine Skincare и както то подсказва, а актьорът потвърждава – за създаването на продуктите се използват антиоксиданти на базата на грозде от Chateau Miraval – собствената му винарна.
Новия си бизнес Брад Пит развива с помощта на семейство лозари. Така той съчетава знанията и любовта си към виното с новия си опит в грижата за кожата, воден от идеята да пусне на пазара продукти, които наистина работят.
По-нататък в интервюто актьорът разказва повече за Le Domaine Skincare, както и за собствената си грижа за кожата, която вече следва стриктно от години.
Пит споделя, че е съвсем наясно, че пазарът вече е залят от различна козметика, но това изобщо не го е отказало от амбицията и самият той да се захване с практическата част на този бизнес.
Още по-убеден с успеха си се чувства щом лично изпробва продуктите. След тестването той е останал очарован от добрите резултати и точно заради това си е струвало да продължи напред. Така на бял свят вече има и козметична марка, създадена и изпробвана лично от самия Брад Пит.
Още по-любопитното е, че Le Domaine Skincare не е стриктно насочена към разработването на продукти с ефект против стареене, а и всички те са предназначени за ползване както от жени, така и от мъже.
За Пит грижата за кожата е важна и не бива да се категоризира само като женско занимание. Той дори дава пример на мъжете със самия себе си и разкрива как поддържа кожата на лицето си здрава и чиста.
“Измивам се сутрин, нанасям си серума, нанасям си дневния крем и съм готов.”
Звучи лесно и просто, като детска игра. Хубаво е също, че толкова малко усилия се изискват и за нощната грижа. Преди лягане Пит отново измива лицето си, слага си серум, също и крем, но този път нощен. И това е всичко.
Лиси си, че на актьорът му се получава с лекота да изглежда добре, и то с малко продукти. Едва три са те на брой в колекцията на Le Domaine Skincare – серум, крем и емулсия за лице.
Но за хубостта цената често е висока, както вероятно сме чували. Такъв е случаят и с продуктите на Брад Пит, които струват между 80 и 380 долара. Те вече могат да бъдат поръчани онлайн, а доставките започват от 1 октомври, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Прекрасна новина за Алек Болдуин и Хилария

През 2021 г. Алек Болдуин и Хилария Болдуин посрещат шестото им дете в семейството, а в края на март тази година разкриват, че бебе номер седем е на път. Днес, двамата отново държат в ръцете си най-прекрасния подарък. Алек и Хилария официално вече са родители на Илария Каталина Ирена. Момиченцето е […]