Народната певица Ива Давидова би шута на втория си съпруг, шокиращи подробности за изневярата му СНИМКИ

Поредна лична драма се стовари върху перничанката Ива Давидова. След като се омъжи за втори път, певицата се оказа в ролята на рогоноската.

Докато Ива се грижила за дъщеря им Валена в България, съпругът й се разнообразявал по мъжки с други жени – твърдят близки до певицата. Причината за раздора в семейството им обаче станала мимолетна закачка, от страна на съпруга на Ива, която по-късно се превърнала в извънбрачна дълга връзка.

Ива и Димо в деня на сватбата им 
Забежката на Димо, който от дълги години живее и работи в Мюнхен, се оказала доста по-възрастна от него жена, на около 40 плюс, която е чистачка в същия град.
Радостина, под чийто покрив вече живее и мъжът на Ива Давидова, била разведена, имала 3 деца и обитавала общинско немско жилище заедно с майка си. По думите на близки до народната певица, Ива не може да преживее факта, че мъжът, който й се кълнял в любов, започнал да си „го слага” с чужда жена, докато тя се грижела за едва новородената им дъщеря.

Димо и любовницата му в Германия 
Но най-шокиращото от всичко било, че именно любовницата на мъжа й признала за тяхната извънбрачна връзка. Отначало Давидова си мислела, че това е някаква шега, докато не получила от новата му любима общи техни снимки в знак на достоверността на думите й.

Отново Димо с новата си жена 
Ива веднага потърсила сметка на благоверния си, който първоначално отричал, но после признал, че в живота му има друга жена. Това довело до незабавното подване на молба за развод от страна на народната певица. „Тя е призрак – не се храни и не спи, постоянно работи, за да осигури прехраната на дъщеря си. Откакто е с любовницата си, мъжът й не е поискал нито веднъж да види дъщеря си, нито да й купи нещо” – разказват съграждани на Ива Давидова./show.blitz.bg

Скрийншотове на Ива Давидова и любовницата на съпруга й 

Източник: blitz.bg
Next Post

Специалните планове на Кейт и Уилям

Откакто са станали принц и принцеса на Уелс, всекидневието на Уилям и Кейт Мидълтън е изпълнено със задължения. Когато не се занимават с трите си деца, двамата са заети с редица обществени прояви, където поведението им се следи под лупа. В края на тази седмица ги очаква доста бляскаво събитие […]

Subscribe US Now