Мария заряза щерка си след побоя, вече е и огнено червена СНИМКИ

След като обяви, че е станала жертва на побой от мъжа си Мирослав, Мария мина внесе промени в много от ежедневните си навици, един от които е да води и да взима дъщеря си от училище.

Явно защото се срамува или пък за да избегне излишни въпроси за личния си живот, в последно време вместо фолкпевицата това върши майка й Йорданка, поне докато скандала отшуми.
Мария се върна при бияча Миро и дори показа как се… ВИДЕО
Всяка сутрин Мара Отварачката, както наричат изпълнителката от години заради провокативната реклама за бира, в която участваше, пускаше клипчета в профила си в социалните мрежи, от които ставаше ясно, че вози лично Марая до Англо-американското училище в Панчарево, след което я прибира.

Нещо повече. Мария не само, че за момента не прави това, което е правила досега, но и промени тотално външния си вид, сякаш за да заличи по-бързо неприятните спомени. Тя е вече огнена червенокоска, каквато все още феновете не са свикнали толкова да разпознават, поне засега.
Бий ме, обичам те! Мария и Миро се събраха след побоя СНИМКИ

Мария и мъжът й дори смениха семейния си апартамент – с луксозна къща, защото не са имали очи да погледнат съседите си, които съвестно извикаха полиция, когато, чувайки Миро да пребива Мария. В крайна сметка певицата избра луксозния живот и шамарите пред достойнството и сега си носи кръста за този избор, пише “Уикенд”.
Колкото до школото на дъщеря й Марая – за него Мария плаща по 50 000 лева на година, защото иска щерка й да е изучена за разлика от нея. Училището избра преди години доведеният й дядо Добромир Гущеров, когато Отварачката още беше съпруга на сина му Християн./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Диков не влиза в хипермаркети, защото...

Вероятно мнозина ще се учудят да разберат, че Сашо Диков не стъпва в хипермаркети от години. Причината е, че той предпочита по-малките фирмени магазини, откъдето да си зарежда хладилника. Журналистът, който на 25 юли тази година ще празнува 71-ия си рожден ден, не крие, че е доста добър кулинар и […]

Subscribe US Now