Стратегията на Уилям и Кейт срещу Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл успяха да създадат огромно напрежение в кралския двор и когато бяха част от него, и след като го напуснаха. А едни от най-потърпевшите от думите и действията им безспорно са принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Неведнъж чухме различни обвинения от херцога и херцогиня на Съсекс към останалите членове на семейството, в това число и Уилям и Кейт. А междувременно принцът и принцесата на Уелс са избрали коренно различна стратегия по отношение на съпрузите – да не коментират нищо и да се правят все едно не съществуват.
Накажи глупакът с мълчание – на подобно мнение са бъдещите крал и кралица на Великобритания. От тяхната уста нито веднъж не чухме лоша дума за Хари и Меган, а усмивката на лицата им ни показва, че те не страдат за раздора в семейството. Или поне не искат никой да знае, че е така.
Според кралския коментатор Дънкан Ларкомб, Кейт Мидълтън е избрала печеливша стратегия и накрая тя ще е тази, която ще спечели студената война. Вместо да предизвиква противоречия, тя предпочита да игнорира всяко изказване на Хари и Меган. А с това си целенасочено бездействие със сигурност ги изкарва извън кожата им.
“Тя се бори по единствения начин, по който може”, казва Ларкомб, който е напълно наясно, че принцът и принцесата на Уелс не е редно, а и не биха тръгнали да коментират семейните драми на всеослушание. Вместо това те предпочитат да насочат цялото си внимание и енергия към своите кралски ангажименти, които стават все повече и повече.
Уилям и Кейт по никакъв начин не обърнаха внимание и на най-важното събитие, организирано от принц Хари – Invictus Games. За липсата на интерес бяха критикувани от някои участници, но двамата добре знаеха, че тези няколко дни са звездният миг на Хари и Меган и просто трябва да изчакат той да премине. 
“Нейният начин да се справи с всичко, което са намислили, е просто да запази достойно мълчание и да продължи”, разкрива експертът. Според него стратегията на Уилям и Кейт да запазят спокойствие и да продължат, каквото и да говорят Хари и Меган, досега се е доказала като успешна. Затова и няма да спират да я следват, пишат Geo.tv.
Според британската журналистка Джени Бонд пък Кейт Мидълтън е толкова наранена и огорчена от действията на Хари и Меган, че отдавна е зачеркнала варианта за сдобряване. Тя твърди, че за човек, който идва от здраво и сплотено семейство, каквото е нейното, е много трудно да разбере как се стига до подобно отчуждение.
Първоначално Кейт е таила надежда, че отношенията с Хари и Меган могат да бъдат поправени и е положила достатъчно усилия в тази посока след погребението на принц Филип, най-вече за да разтопи леда между двамата братя. Но изглежда е осъзнала, че това е мисия невъзможна и затова е заела  позиция, неприсъща за нея – на студена и твърда личност с непреклонно поведение. И вече няма да я видим в ролята на посредник на мира, твърди Бонд, цитирана от Fox News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Гласът на България" поряза жестоко Камелия и Галена, такава обида не се преглъща лесно ВИДЕО

Продуцентите на “Гласът на България” са бесни, че тази година не успяха да убедят нито един чалга изпълнител да седне на стола на журито. Толкова са ядосани, че се подиграха с Камелия и Галена, които се изявяваха в предишните сезони.  Това си пролича по време на последния епизод на музикалното […]

Subscribe US Now