Очевидци се жалват от щерката на Анелия, която не може да…

Запознати издават, че дъщерята на певицата Анелия и бизнесмена Коко Динев е изключително разглезена и демонстрира висок стандарт на живот, какъвто сама никога не може да си осигури. Но не това е притеснителното, а че известната й майка й е подарила огромен “Мерцедес”, който Ивон не може да управлява. 

Известната наследница е на 20 години и няма богат опит с шофирането и затова би трябвало първата й кола да бъде по-малка, за да не създава чак такива големи предпоставки за ПТП, какъвто е случаят с огромното возило, с което шпори софийските улици. 

Ивон има сериозни проблеми с паркирането на лъскавото си возило и обикаля доста, докато намери широко паркомясто, на което може да се вмести. А когато много бързо зарязва колата си така, че със сигурност отнася стотици псувни от останалите шофьори. 
Анелия е тази, която е свикнала да угажда на дъщеря си, дори когато таткото е по-строг и не разрешава всяка прищявка на Ивон. Но певицата обича да парадира с пари и луксозен живот, а очевидно иска да направи такава и дъщеря си. Не случайно си построи огромна къща в Драгалевци, каквато нямат дори по-известните й колежки. 
В момента Анелия живее на семейни начела с Любомир Захаринов. Тя се изнесе от огромния си палат и заживя в неговата къща. А Иво остана да се шири в палата на майка си, като не спира да прави купони с приятели./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина за Серина Уилямс

MET Gala е от събитията, които винаги привличат голям интерес. Просто защото на него виждаме много звезди, които са решили да предизвикат себе си и модните стандарти с облеклата си. И ако тоалетите в повечето случаи са именно най-интересното и това, което привлича най-много внимание, то тази година не е […]